Spanien, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Vi er distributører og grossister af iberisk skinke, bellota-pølse og skiver. Bellota-pølse - Skiver - Iberisk bellota-lænd - Iberisk skulder.
Spanien, Fuente De Cantos
... far krydset med Duroc-gris. Med hensyn til fodring: Bellota skinke: Stammer fra en iberisk gris, der er opdrættet frit i dehesas og som i de sidste måneder af sin opfedning har været fodret med naturlige græsser og bellota. Cebo de Campo skinke: Stammer fra en iberisk gris opdrættet...
Spanien, Carbajosa De La Sagrada
...Jamones y Embutidos La Bellota blev grundlagt i 1968 som en lille slagterforretning med fokus på detailhandelen, men uden at miste fokus på udviklingen i det professionelle marked, for at begynde sin rejse – et par år senere – som distributører af iberisk skinke og pølser. I 1980'erne, allerede konsolideret som en engrosvirksomhed, sigter Jamones y Embutidos La Bellota mod at tilbyde markedet en symbiose mellem kvalitet og innovation, som realiseres gennem udviklingen af konceptet "det færdige produkt, åbne og servere", og orienterer salgsstrategien mod et højt niveau af kvalitet i sine produkter.
Spanien, Guijuelo
... produktionsprocessen af deres iberiske produkter. Fra det øjeblik, hvor de iberiske svin af udvalgt race fødes på vores gård "el barrero" på mere end 100 hektar, til selve leveringstidspunktet af vores fremstillede og kommercielle produkter gennem vores nye online butik. I vores butik kan du købe iberisk skinke fra bellota eller cebo, iberiske skulderstykker, lomo og andre pølser. Direkte salg fra fabrikken.
Spanien, Dso Hermanas
...Hvis du vil finde ud af, hvordan man kan vide, om en skinke er iberisk bellota eller cebo, er du kommet til det rette sted, for hos Jamones Luna vil vi give dig al den information, du har brug for at vide. Det første, man skal tage i betragtning, er, at begge stykker stammer fra iberiske skinker, men cebo-skinker udvindes fra svin, der er fodret med foder, cebo de campo er desuden blevet fodret i...
Spanien, Logroño
... Iberisk Bellota Skinke D.O. Jabugo. 2. Konserves fra Havet Lænd, Salchichón, Chorizo, Fåre- og Geddeoste, Tunfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte. 3. Saltede Fisk Semikonserverede Aromatiserede Olier, Honning, Cremer. Mojama af Almadraba Tun, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatiseret med Trøffel, Sort, Naturlig, osv. Blandt vores leverandører har vi anerkendte...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play