Frankrig, Castelnaudary
...Før du åbner, læg boksen i et vandbad i cirka 5 minutter for at frigøre gizzards fra fedtet. Afslut med at affedte dem og varm dem derefter op på panden. Hæld direkte over din valgte salat: rucola, mesclun, egetræblad…...
Frankrig, Castelnaudary
Le Coustelous er stolt af at tilbyde sine gastronomiske produkter fra Sydvestfrankrig, med særlig opmærksomhed på den berømte cassoulet fra Castelnaudary. Vi er opmærksomme på kvaliteten af vores ingredienser og arbejder sammen med lokale producenter for at tilbyde dig det bedste. Vi eksporterer vores produkter til Europa, USA og Frankrig, til delikatesseforretninger, vinhandlere og specialbutikk...
... fra Cahors for at inkludere dem i vores forberedelser. Vi tilbyder andekød i form af confiterede lår, gizzards, tørret magret med Guérande-salt eller foie gras, confiterede og/eller tørrede pølser, fyldte maver og mange andre lækkerier at nyde... Vi har været medaljevindere hvert år i 5 år i forbindelse med den generelle landbrugs konkurrence i Paris (guld- og sølvmedaljer). Derudover er vi...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play