Italien, Salerno
...Colatura di Alici produceret med den traditionelle metode, i den karakteristiske flaske fra Delfino Battista-reserven.
Italien, Salerno
... fra Salerno-bugten til colatura di alici på få måneder. — hos Fiordicosta. Genopdag smagene fra vores gamle maritime tradition ved at bringe den autentiske kultur fra vores kyster til bordet. Colatura di alici. I glas i den nye linje på 100/250/500 og 1000ml.
Italien, Sciacca
... Carlino har altid været anerkendt på markedet for sin enestående evne til innovation. Virksomheden Carlino s.r.l. producerer ansjosfileter i olie, sardinefileter i olie, ansjospasta, saltede ansjoser, saltede sardiner, marinerede ansjosfileter og Colatura. Anvendt fisk, som er kendt for sin fremragende smag, friskhed og lysstyrke, bearbejdes ved kølighed for at bevare de ernæringsmæssige, kvalitative og organoleptiske værdier i henhold til de strenge kontroller i vores kvalitetssystem.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play