L Forms: Mester i Design af Silikoneforme
Vi laver silikoneforme af høj kvalitet til forskellige kreative professionelle og industrielle anvendelser. Vore specialiteter inkluderer:
Chokolade: Vore forme gør det muligt at skabe chokolade i delikate former og med fine detaljer, perfekte til chokoladehandlere, der ønsker at imponere deres kunder eller udvikle deres kreativitet.
Bagværk: For bagere t...
... chokoladen og letter afstøbningen af chokoladeemnerne. Gennemsigtigheden af din chokoladeform gør det nemt at dekorere dine stykker.
Brugsanvisning: Det er bedst at bruge overtrækschokolade for at opnå glatte og blanke emner. Du kan finde vores sortiment af overtrækschokolade fra Barry under fanen "Råvarer".
Reference: DRCP025
På lager: 146 Produkter
Dimensioner: 17x11x9cm...
Process Color Srl producerer i egne værksteder: Plast- og papemballage: støbeformer, skåle, beholdere, bakker, blistere, cylindre, gaveæsker, plastikæsker, papæsker, æggebakker til høns eller vagtler. Vi producerer også eller tilpasser forskellige reklame-materialer gennem serigrafi, tampografi, trykning, folie, prægning, embossing, stansning, perforering, termoformning. I øjeblikket er Processcol...
La Maison Manon er født ud af mødet mellem René MANON, biavler, og Louis BELLON, konditor. Siden da er vidundere fra vores terroir blevet transformeret til glæde for alle gourmeter i mere end et århundrede.
Confiserie-Chocolaterie MANON ligger i Peyruis i Alpes-de-Haute-Provence (04) i hjertet af Val de Durance, mellem Provence og Alperne.
100% håndlavet produktion
Vores CHOKOLADE af ren kakaosmør...
... motiver med vores viden og erfaring. Ofte opstår der sammen med ønsket om en ny chokoladeform også spørgsmålet om emballagen. Også på dette område støtter vi dig. Uanset om det er individuelle blister eller hele emballager - vi sørger for, at dit nye chokoladeprodukt bliver en ægte succes. I livet er det ofte de små ting, der giver særlig glæde. Vores personaliserede chokolade- og pralineforme er...