Italien, Giuliano
... bunden. Overfladen kan dekoreres med et drys kakao eller pyntes med friske bær for et strejf af syrlighed, der balancerer rigdommen af chokoladen. Ideel som dessert efter måltidet eller som en raffineret snack, lover denne tartelletta en mindeværdig smagsoplevelse. Cod:MIG007...
Frankrig, Arengosse
... opbevaring af sukkerets friskhed og aroma. Anvendelse: Drys generøst sukkeret King Bueno over dine crêpes, pandekager, vafler eller isdesserter for et strejf af sprødhed og chokolade. Integrer det i dine bagværksopskrifter, småkager, brownies eller cupcakes for en eksplosion af chokolade- og sprød smag. Brug det til at aromatisere dine varme drikke som kaffe, varm chokolade eller mælk for en trøstende og lækker pause. Reference:SUCRE00076B...
Frankrig, Furiani
...Ingredienser mørk chokolade 70% (kakaosmør - sukker - soja lecithin - naturlig vaniljeekstrakt) Chokolade 36% (kakaosmør - sukker - mælkepulver - soja lecithin uden GMO - naturlig vaniljeekstrakt) - ingefær - abrikoser - papayaer - figner. Vægt 100g Reference: TUBCD...
Belgien, Estaimpuis
...Hvordan man ikke kombinerer disse to belgiske specialiteter, som er vafler og chokolade? Vaflen bevarer sin gyldne farve og tilføjer mørkebrune drys. For fornøjelsen ved at føle smagen af en almindelig vaffel og smagen af belgisk chokolade i hver bid.
Italien, Torino
...Cod. PRA 17 U/M Kg KASSE til 2 Kg Beskrivelse Blød Maraschino-creme indhyllet i et lag af ren hvid chokolade og dekoreret med mørk chokolade drys.
Tyskland, Koblenz
...Tidligere grundlæggende under mistanke, er hamp først for nylig blevet genopdaget som en alsidig ingrediens. De hampfrø, der er indeholdt i denne drømmende cremede hvide chokolade, er lækkert karameliserede og har derfor en knasende bid. Et fint drys Fleur de Sel sørger for, at sødmen holdes inden for behagelige grænser. Alt i alt en helt selvstændig, facetteret chokolade, som der ikke findes sammenlignelige varianter af på markedet. Hvis man ikke er bange for hamp og gerne vil på jagt efter nye smagsoplevelser, bør man bestemt prøve denne.
...Maskine til belægning af isvafler. Det er muligt at belægge vaflerne i følgende muligheder: indvendigt og udvendigt med justerbar højde, kun på den udvendige overflade med justerbar højde, helt indvendigt, helt indvendigt og udvendigt med justerbar højde. I alle belægningsmuligheder er det muligt at påføre drys på vaflen. Den maksimale produktionskapacitet er ca. 4500 stk./time. Lagerets autonomi er ca. 5 min. Tankens belastningskapacitet er 150 liter chokolade. Dimensioner: cm. 610 X 330 x H180. Vægt: 2200 kg.
Matchende produkter
EM208-4500
EM208-4500
Andre produkter
ASM 418
ASM 418