Tyskland, Heidelberg
...Denne naturlige smagsgiver tilføjer den typiske smag af en god moden cheddar med et strejf af valnød og hasselnød. Den tilføjer en typisk, velsmagende aromatisk signatur til dine aperitif-pastries, kager, smagsatte oste, saucer, kyllingenuggets, burgere og ravioli.
Frankrig, BRIE
...Cheddar saucen er en stor klassiker. Den sædvanlige opskrift kræver cheddarost, som man bruger revet for nemheds skyld, fløde og eventuelt lidt mælk. Forberedelsen ligner den, man bruger til blå eller roquefort saucer. Man opvarmer fløden og mælken, hvorefter man tilsætter osten og rører rundt med en ske. Krydringen af cheddar saucen er også meget simpel: salt og peber, nogle vælger at give den...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play