Tyskland, Heidelberg
...Den "Cep Boletus Edulis" økologisk 2-6 mm HT er en højkvalitets svamp, der er behandlet ved høj temperatur, perfekt til at forbedre smagen i gourmetretter. Dens fine tekstur gør den ideel til saucer, supper og marinader.
Tyskland, Seevetal
...Skiver, Granuler 6-9 mm, Granuler 2-4 mm, Pulver Boletus edulis Opprinnelse: Kina...
Matchende produkter
Porcini-svampe
Porcini-svampe
Andre produkter
Løg
Løg
Portugal, Leiria
...Svampe mel Vores fremstillingsproces af Aromas og Boletos svampe mel består i at reducere svampen til pulver efter tørring, uden tilsætning af stivelse eller andre ingredienser. Forslag: Vores svampe mel kan tilsættes til tilberedningen af enhver ret, såsom supper, saucer, brød, pasta, ost, småkager, desserter, blandt andet. Tilgængelige: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Næringsindhold pr. 100 g. Fedt - 1,3 % Kulhydrater - 78% Fibre - 14% Proteiner - 15%...
Frankrig, Allenjoie
...Latinsk navn BOLETUS EDULIS Mine tørrede kantareller er naturligt tørret for at bevare al deres smag. Du kan opbevare dem et tørt sted i den originale pose i op til 1 år. Når de rehydrerer, fordobles eller tredobles deres volumen, og deres vægt stiger med cirka 10 gange. Nettovægt 100g svarer til 1kg friske kantareller Emballage i pose Oprindelse Svampene plukkes i hånden i Tyrkiet. De høstes med måde for at muliggøre genvækst i disse områder. Vægt: ND Latinsk navn: BOLETUS EDULIS Nettovægt: 100g svarer til 1kg friske moriller Emballage: I pose Vægt (kg): 1...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play