Belgien, Tienen
V肉groothandel Jos Leemput er en familieejet virksomhed, der specialiserer sig i handel og udskæring af svinekød, kalvekød, lammekød og oksekød i Tienen. Vi leverer primært til supermarkeder og slagterier i det brede område omkring Tienen, men også i resten af Belgien. Alt vores oksekød, svinekød, lammekød og kalvekød i Tienen bliver bearbejdet med håndværk. De levende dyr udvælges af os, og vi...
Belgien, Fleurus
... slagtningen og besøge vores værksteder for at overvære udbeningen. Vores kunder kan derfor sikre sig, at den ritualslagtning overholdes. Vi består af et team på 20 personer. Et team af udbenere forarbejder en daglig mængde på cirka 40.000 kg. Vi har en fryser, der kan rumme cirka 1870 paller. Vores prioriteter er oksekød, kalvekød, lammekød og fjerkræ.
Belgien, Liège
...For bedre at kunne betjene dig, har vi i nu omkring tyve år specialiseret os udelukkende i lammekød. A. Lonhienne er det ultimative "natur" kød, med en smag og mørhed, der aldrig er set før! Vi er beliggende tæt på slagteriet i Liège, og vi nyder godt af en infrastruktur, der er særdeles gunstig, både hvad angår kommunikation (motorveje-flod-lufthavn) og professionelle faciliteter. Fra vores fryserum går vi gennem vores skære værksteder til forsendelsen, hvor der hver uge ankommer mere end 55.000 kilo kød fra forskellige oprindelser.
Belgien, Ciney
En uundgåelig virksomhed inden for engros kødhandel. Et effektivt værktøj: Slagteri og skæreværksted i overensstemmelse med CEE-standarder. Leverancer til hele det belgiske marked. Specialiseret i opdræt, slagtning og udskæring af hvidblå belgisk oksekød. Vores aktiviteter omfatter også forarbejdning og salg af kalvekød, svinekød og lammekød...
Belgien, Ciney
Du finder Boucheries Toufrais i AD Delhaize supermarkederne, hvor du kan bestille kød fra hvid-blå-belgiske kvæg, garanteret naturligt, uden hormoner og uden antibiotika. Det samme gælder for kalvekød, lammekød og svinekød.
Belgien, Lessines
Beauval har gjort oksekød, lammekød og forarbejdede kødprodukter til sin specialitet. Virksomheden henvender sig dermed til en bred kundekreds, der spænder fra restauratører til distributører. Kunden har derfor et stort udvalg af produkter (klar til at skære, portionsanrettede og forarbejdede kødprodukter), der er pakket på forskellige måder (under skin, under atmosfære, vakuumpakket eller mirabella).
Den Brugse Internationale Kødmarked er specialisten i vakuumfrisk og frosset kvalitetskød til restauranter og storkøkkener. Også til levering til hjemmet er du kommet til det rette sted. Vi er specialiseret i oksekød, kalvekød, svinekød og lammekød. Desuden tilbyder vi den bedste balance mellem hygiejne, kvalitet, pris og service.
Belgien, Mouscron
Les Ets W.Strobbe har opdrætsvirksomheder både i Flandern og Wallonien for at sikre deres forsyning af førsteklasses kvæg: forarbejdninger baseret på oksekød, svinekød, kalvekød og lammekød. Men også alle kødudskæringer: oksekød, svinekød, kalvekød og lammekød. Vores skæreområde, der opfylder de strengeste krav, gør det muligt for os at tilbyde kød af allerhøjeste kvalitet. Vores udvalg spænder fra halve okser i for- eller bagpartier til hele spektret af mulige udskæringer.
Belgien, Bruxelles
Van Engelandt á Anderlecht er en grossist i kød, der har sin egen butik, hvilket gør det muligt for private at komme direkte og købe deres kød til engrospriser. Vi har også vores eget værksted, hvor kvalificerede slagtere skærer og pakker kødet efter alle kunstens regler. Udvalget er stort: lammekød, oksekød, hestekød, bisonkød, svinekød, kalvekød, vildt og fjerkræ, nogle specialiteter inden for pølsemageri og et bredt udvalg af kvalitetsfrosne produkter som eksotisk kød og lammekød fra New Zealand.
Belgien, Sint Laureins
Du kan finde et omfattende udvalg af okse-, svine-, kalv- og lammekød samt fjerkræ af bedste kvalitet. Der er et bredt udvalg af færdigretter, salater, forskellige oste, tapas og lækre grill- og stegespecialiteter. Du kan også finde friske grøntsager og frugt hos os, så du kan tage alt med hjem på én gang. Derudover laver vi også smørrebrød, hvidt eller brunt med pålæg efter eget valg. Også hvis du holder fest, hjælper vi gerne. Fra aperitif snacks, forretter, hovedretter til og med desserter.
Belgien, Antwerpen
...Derycker Daniël startede i 1972 som en kødgrossist. I 90'erne blev frosne fiskeprodukter tilføjet til sortimentet. Derycker tilbyder et bredt udvalg af frisk kød: oksekød, svinekød, lammekød, vildt og fjerkræ, men også frosset kød og frossen fisk: fiskefileter, pillede rejer, rejer og scampi.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play