Belgien, Mont-Saint-Guibert
... til 6) før det skal genplantes. Sukkerør kan skæres enten manuelt eller mekanisk, før det direkte behandles i møllen. Placeringen af sukkerørplantagen i forhold til fabrikken er af største betydning for at reducere sukker tab ved nedbrydning af planten efter skæring samt for at minimere logistiske omkostninger. DSEC vil vælge den mest passende metode til at udtrække saften fra sukkerør efter den...
Belgien, Bruxelles
... allergikere og alle andre. Alle vores produkter er certificeret økologiske. Vi bruger omhyggeligt udvalgte ingredienser af høj kvalitet og håndværket fra deres producenter. Vores leverandører deler vores overbevisninger og vores passion for gode produkter. Fra møllen til distributøren forsøger vi at arbejde med lokale og regionale leverandører, så vidt det er muligt. Vi går ikke på kompromis med smagen og er transparente omkring oprindelsen af vores mel og ingredienser.
Belgien, Bierghes
...Møllen Jespers tilbyder et bredt udvalg af mel: Mel 10,5/680 - Mel 11,5/680 - Mel 12,5/680 pistolet - Fin flager mel - 6 korn mel - 10 korn mel - Fuldkornsmel - Ardenner mel - Speltmel - Hvid rugmel - Solmel. Hveden leveres af landmændene i regionen på høsttidspunktet, og derefter købes hveden fra handelsfolk i regionen eller i Tyskland, Frankrig og nogle gange endda i USA. Et laboratorium gør det muligt at analysere den modtagne hvede og bestemme opbevaringsområdet. Fugtighed, specifik vægt, proteiner, Hagberg og Zeleny er de analyser, der udføres for at sikre hvedens bagværkskvalitet.
Belgien, Hollange
På møllefronten er Møllen i Hollange specialiseret i den håndværksmæssige produktion af naturlige meltyper af spelt og hvede af exceptionel kvalitet. Resultatet af ægte møllehåndværk, vores mel er fremstillet af omhyggeligt udvalgte kornsorter og er helt fri for tilsætningsstoffer for at afsløre den autentiske smag. I det tilstødende bageri til møllen finder du et lækkert speltbrød bagt på sten, med subtile dufte og delikate aromaer, som har gjort Møllen i Hollange berømt i mange år.
Les Moulins du Val Dieu producerer højkvalitetsmel til de mest krævende bagere og til hjemmebrug! Vores mel er lokalt og ideelt til fremstilling af dit håndværksbrød. Møllen beliggende i Hombourg er en af de sidste håndværksmøller i Belgien. Vi er passionerede omkring landbrug og fødevarer, og vi har kapaciteten til at producere hvidt mel, fuldkornsmel samt blandinger af mel og frø på vores site...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play