Belgien, Tienen
...Vores kalveskure bolus Bicatop er et kalvetilskud designet til at holde dine kalve hydrerede. En kalv med skure (diarré) mister mange væsker, hvilket får dem til at dehydrere og acidificere. På grund af acidificeringen drikker kalvene endnu mindre og bliver svagere. Denne bolus indeholder natriumbicarbonat for at neutralisere syrerne i maven og blodet, hvilket får dine kalve til at føle sig bedre og til at drikke igen.
Maïski tilhører Plukon Food Group, en af de førende aktører på det europæiske marked for fjerkræ. Vi tilbyder et varieret udvalg af kylling, råvarer, forberedte produkter, færdigretter, forberedte kornprodukter og kulinariske saucer. Vores produktion overholder HACCP-standarderne, og vi har IFS Higher level-certifikatet! Desuden støtter vi belgiske og lokale produkter og sigter efter et lavt økolo...
Belgien, Bruxelles
Vi er en handelsvirksomhed, der eksporterer agrofødevareprodukter, frosne varer og FMCG (bleer, tape,…). Vi er til stede i Europa og Afrika. Gennem årene har vi betydeligt udvidet vores produktudvalg og udvidet vores distributionsnetværk til glæde for vores kære kunder. Vi eksporterer til hele det subsahariske Afrika med kontrol fra mark/ fabrik (EU, Amerika,…) helt til levering i Afrika. Med FAGO...
Belgien, Marche En Famenne
...Kvalitetslæderhandsker i kalv med kort manchet, isolerende mod kulde og varme Velegnet til tungt arbejde: svejsning, polering, boring eller til udendørs arbejde ved lave temperaturer Syet med Kevlar (meget robust) Forbliver altid fleksible, levetiden er 3 til 7 gange længere end traditionelle svejsehandsker Heavy svejsehandsker - korte (270 mm)...
Belgien, Mouscron
...men det var først i 2005, efter vores etablering på M.I.M., at vi kunne udvikle os mod fremstilling og distribution i engros og halv-engros i Belgien. Vi er meget krævende med hensyn til smag og kvalitet af vores kød, der er beregnet til fremstilling af spyd. Vi tilbyder et stort udvalg af kød, herunder rødt kød fra okse, lam, kalv og svin. Vi sælger også foie gras. Vores kød er certificeret økologisk og eksporteres friskt.
Belgien, Mont-Saint-Guibert
Virksomheden "Produits Habi" er en familieejet SMV, der har været aktiv siden 1914 inden for fremstilling af kvalitetskonserves. Vi markedsfører vores produkter under mærket Habi til detailhandlen samt inden for HORECA-sektoren og fastfood-sektoren, men også under Private Label. Vi skaber færdigretter, saucer, saucebunde og andre produkter til vores kunder. Vores produkter fremstilles efter tradit...
Belgien, Ath
SEFAB er et belgisk selskab, der har specialiseret sig i foder til kvæg, geder, får og heste i over 30 år. SEFAB tilbyder forskellige formuleringer, der kan tilpasses hver enkelt bedrift inden for kvæg-, ged-, fåre- og hestehold. Vi udvikler produkter, der muliggør optimal udnyttelse af dyrets genetiske potentiale. Genetikken udgør nemlig en væsentlig del af dyrets præstation. Vi har især udviklet...
Belgien, Liege
...Piron & Gotta tilbyder et udvidet sortiment af friske og frosne kødprodukter (Kød fra ungtyr, kvie, kalv med eller uden mærkning, Kød fra svin og smågrise med eller uden mærkning, Kød fra lam, Fjerkræ, kanin, Vildtkød, Kødforberedelser, Håndværkscharcuteri: skinke, bacon, svinefedt osv.) i forskellige former (Slagtet, kvarte, klar til skæring, forbrugerportioner) og emballering i film, vakuum og under modificeret atmosfære.
Belgien, Ciney
Condroz Gibier er specialiseret i behandling, udskæring og emballering af vildt. De tilbyder forskellige vildtprodukter fra Wallonien, såsom dådyr, vildsvin, rådyr, kalv... Condroz Gibier er især skaberen og ambassadøren for det Første Europæiske Mærke for Belgisk Vildt af Certificeret Oprindelse. Et helt års studie og forskning i tæt samarbejde med Gembloux Universitetsfaculteterne og certificeringstjenesten Promag har været nødvendigt for at udvikle denne nye kvalitetsstandard.
...Vi er specialiseret i saltede, kogte og røgede kødprodukter af svin, kylling, kalkun, okse, kalv og får. Lækre kødprodukter med typisk smag opnås gennem forskellige forarbejdninger. Som marinering, saltning, krydring, kogning, bagning og stegning. På den måde kan du tilpasse et produkt 100% til din smag. Vi har et moderne produktionsanlæg, der gør det muligt for os at sammensætte både små og store pakker kødprodukter. Vores infrastruktur er i overensstemmelse med BRC, HACCP og Autocontrol guide 18 & 19. Udover vores kødproduktionslinje har vi en fuld skæremaskine- og hakkeafdeling.
Belgien, Merksem
Slagteriet Gysels er en familievirksomhed, der tilbyder dig frisk kød (okse, kalv, svin, lam, hest, kylling, vildt), charcuteri-service, catering-service, grill-service osv.
Belgien, Geel
... forbrugerorienteret: Frisk kød fra kalv, okse, svin, lam, hest, mælkegeiter og fjerkræ, udbenet eller portioneret, i bulk, vakuumpakket eller under beskyttende atmosfære. Tilberedte kødprodukter af alle kødtyper: stegt, kogt eller endda friturestegt.
Belgien, Moeskroen
... skæringslokalet, der opfylder de strengeste kvalitetsstandarder (HACCP, BRC), kan vores kunder forvente det bedste okse-, kalv- og lammekød. Et halvt kvæg, en for- eller bagkvart og forskellige tekniske stykker, fra filet pur til americain, indgår i det brede udvalg. I det nye skæringslokale i Moeskroen er der også indrettet et værksted til portionering og emballering af okse-, kalv-, svinekød og lammekød. Her produceres også hakket kød og hakket kødprodukter som pølser, hamburgere, vinker, ...
Belgien, Charleroi
Den Super Store Slagter i Charleroi er specialist i kødpakker til grill (spyd, marineret kød). Den tilbyder også et varieret udvalg af kød: oksekød, lam, kalv, svinekød, hest, fjerkræ.
Belgien, Oostende
LIC tilbyder urremme i et udvalg af udvalgte lædertyper: krokodille, firben, struds, bøffel, haj, ged, svin, kalv,... Især krokodillelæderet, der stammer fra opdrætterne i Louisiana, er meget eftertragtet. Takket være regnbuen af farveudførelser (klassiske, sommerlige og efterårstoner) indeholder LICs sortiment passende remme til hvert ur, til alle anledninger, for enhver smag.
Belgien, Sint Laureins
Du kan finde et omfattende udvalg af okse-, svine-, kalv- og lammekød samt fjerkræ af bedste kvalitet. Der er et bredt udvalg af færdigretter, salater, forskellige oste, tapas og lækre grill- og stegespecialiteter. Du kan også finde friske grøntsager og frugt hos os, så du kan tage alt med hjem på én gang. Derudover laver vi også smørrebrød, hvidt eller brunt med pålæg efter eget valg. Også hvis du holder fest, hjælper vi gerne. Fra aperitif snacks, forretter, hovedretter til og med desserter.
Belgien, Kortrijk
Vores hjemmelavede kødretter er himmelske. Udover frisk kød og adskillige traditionelle retter præsenterer vi også de nyeste kulinariske trends for dig. Smag på vores verdenskøkken og prøv vores kreationer til wok, teppanyaki,… Du kan hos os finde okse, kalv, svin, kylling, kalkun, lam og vildt i sæson efter anmodning. Udover en række faste og dagligt tilbagevendende friske produkter finder du i vores sortiment også et varieret udvalg af skiftende retter, tilpasset sæsoner, aktuelle trends og dine behov. Vores sortiment er dermed en god blanding af variation og kvalitet.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play