No results

Der er ingen resultater for
"lagret røget skinke"

Produkter til "lagret røget"
Gammeldags
whiskey, bourbon, vodka, gin #glasstic #glas #PC #kvalitet #whiskeyglas #fremstilling #90gr #sikker #velvære #fødevaregodkendt #polycarbonat #pool #po...
Kanel
Smukke lange kanelstænger fra junglen i Indonesien. Medicinsk, fordi det kun indeholder 0,02% coumarin.
Kanel (Skåret)
Kategori: Enkelkrydderier Smag og aroma: Meget fin, behageligt sød aroma med en bittertræagtig duft og noter af nelliker. Anvendelse: Ceylon-kanel s...
Røget Stærk Paprika
Fordele: den varme røget paprika tilføjer en dyb og rig smag til alle retter. Den kan bruges i stedet for sød rød paprika, når du ønsker at tilføje et...
Røget fletost
Røget oste flet...
Kartofler
Grøntsager produceret i Hauts-de-France Økologiske kartofler HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP...
Hvide Pølser
MEDITATION OG SPIRITUALITET: Forstærker sanserne og fjerner negative energier. Hjælper med afslapning under en yogasession. ANTI STRESS: Mirakuløse e...
Vildsvin
Traditionel Vildsvin Terrine i 90g Jean Brunet...
Røget oksekød
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen Lagringstemperatur...
Spidstegt Kylling
Ingredienser: Skiver af döner lavet af kyllingekød Særlige krydderier Vand Salt Tilgængelig fra 5 til 120 kg...
Tørret pølse
Saucisson sec de porc 100% hjemmelavet Ingredienser: svinekød, naturligt tarmslag, salt, peber, dextrose, stabilisator E450, natriumdihydrogenphosphat...
Kogt Sløjfe
Fiocchetto fås ved at skære fra svinekødet. Det adskiller sig fra den mere berømte culatello ved at være en magrere pølse med en delikat smag. I denne...
Produkter til "lagret skinke"
Iberisk Skinke
Spansk prosciutto, opdrættet i det fri og fodret med agern.
Benfri, skrællet og poleret Reserva Skinke - Benfri, skrællet og poleret Reserva Skinke, tørret i 18-22 måneder.
Jamón serrano Reserva med en tørreperiode på 18 / 22 måneder, og en vægt og fedtprocent i den høje ende. Denne skinke afbenes, poleres helt på forsid...
Modnet prosciutto - Parma-skinke, KONGEN af pålæg.
Prosciutto lavet af lår fra svin fra Food Valley, naturligt modnet i bakkerne. Minimum modning på 12 måneder, op til 24 måneder.
Halv Bayonne Skinke IGP - 12 måneders modning 2.3KG
Demi skinke fra Bayonne, ren svinekød fra Sydvestfrankrig IGP, som kendes på sit møre og fine kød givet af 12 måneders modning. En skinke, der nyder g...
Sgambato Prosciutto Skæring Coccia - Patent, uden sidelæns snit før modning
Sgambato, uden sidefedt før modning, undgår dermed for mange spild. Frisk råvare, garanteret ved at virksomheden efter eget valg ikke har frysefacilit...
24 måneders lagret Parma Prosciutto
25,90€/KG for skiverne 23,90€/KG for skanken 20,90€/KG for det hele benfrie produkt...
Svinehoved
SVINEHOVED 1/2 Snit 20 kg frosne Kasser 1 x 40 fcl hq rf cnt i den 26 mt netto vægt...
Røget oksekød
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen Lagringstemperatur...
Tørret pølse
Saucisson sec de porc 100% hjemmelavet Ingredienser: svinekød, naturligt tarmslag, salt, peber, dextrose, stabilisator E450, natriumdihydrogenphosphat...
Modnet Guanciale
Guanciale er en pølse lavet af svinekind. Kødets masseres med salt i cirka fem dage. Peber og chili tilsættes, og det krydres med rosmarin og salvie f...
Gourmet Fuet
Produktion af fuet håndværk i forskellige smagsvarianter: sort peber, paprika, urter, naturlig...
Skivet filet
Skivet filet...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play