Belgien, Anderlecht
45km
... gældende "CE" standarder for sikkerhed og hygiejne. Nogle praktiske råd: * Forberedelse af butterdej til ravioli: 70% hvedemel type 00, 30% semolina, 5 æg pr. kg + vand ælt i cirka 10 minutter, dejen skal have en fugtighedsprocent mellem æg og vand på cirka 32%. * Forberedelse af dej til tagliatelle: 50% hvedemel type 00, 50% semolina, 7/10 æg pr. kg eller 100% semolina, Reference: LP17M-230/1 Mærke: Diamant Europe Nettovægt (Kg): 62 Dimensioner i MM (LxBxH): 400x520xh630 Volumen (M³): 0,28 Effekt (kW): 0,9 Strømforsyning (Volts): 230/1N 50Hz HK: 1.2...
Belgien, Olen
18km
...Maïski luksus fiskegryde, blødt dampede stykker af laks, torsk og tunge ruller, alle uden ben, sammen med lækre scampi i en cremet, let tomatiseret fiske sauce afsluttet med tomattern og persille. På dette billede præsenteret med grønne asparges og en butterdej vidé.
Belgien, Antwerpen
16km
... pulverblandinger til flødeskum samt ingredienser til frosne wienerbrød og butterdej. Da vi fremstiller vores ingredienser i ultramoderne kornmøller og baseret på fremragende råvarer ifølge vores egne udviklede opskrifter, som analyseres og testes i erfarne fødevarelaboratorier, forklarer det, hvorfor vi i de seneste år har haft succes med at levere til ikke kun et bredt udvalg af lokale kunder, men også til eksport.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play