Belgien, Liège
Caroline B. Chocolate er en virksomhed, der specialiserer sig i fremstilling og distribution af luksuspraliner til gourmetrestauranter og stjernede hoteller, men også til private, der er interesseret i nye opdagelser. Alle vores produkter er omhyggeligt udvalgt. Vi bruger råvarer af høj kvalitet, naturlige aromaer og friske ingredienser. Hver praline er et ægte mesterværk af finesse og raffinement. Den er håndlavet, delvist eller helt dækket af fin chokolade og altid dekoreret med et 24 karat spiseligt guldblad.
...chokolade, kosmetik, parafarmaci, bryggeri, fødevareindustri,… Certificeringer: FSSC 22000 og BE-BIO-01. 2) Industriel montering Præcisionsmontering af komplekse elementer, mekanisk, elektrisk og hydraulisk montering, elektrisk kabling, svejsning, lodning, pladearbejde, skæring af profiler, isolering,… 3) Parker & Havearbejde Rydning, vedligeholdelse, græsslåning, beskæring af hække/buske,… 4) Rengøring...
Crisp og bløde. Cookiserie Namuroise producerer amerikanske småkager: lige så friske og bløde som en wienerbrød. Småkagen med chokolade kaldet Le p’tit Namurois er lavet af gamle hvedesorter, smør og gårdæg. Kun chokolade og havregryn kommer ikke fra Belgien. Rosin eller chokolade, bagt, til opvarmning eller som dejkugler, leveres deres småkager på cykel til nogle butikker i Namur og også til skoler. Vi laver også småkager med citronskal, bretonske palæer med havregrynscrumble og andre lækre sprøde-bløde godbidder.
Belgien, Hermalle-Sous-Argenteau
... dit skræddersyede chokoladeprojekt! Vi kan levere chokolade i alle former. Sortimentet dækker et bredt udvalg af produkter. Prøv for eksempel vores assorterede napolitains, praliner eller plader. De kan fås i flere smagsvarianter og former. Kender du de ristede mandler? En delikatesse: de er dækket af smeltende chokolade og kakaopulver, pakket i meget praktisk individuel emballage! Vi er også specialister i fremstilling af mange sæsonbestemte produkter såsom pralinerede påskeæg og kaffebønner dækket af et fint lag smeltende chokolade.
Belgien, Lasne
Green Kow, et belgisk selskab, gør en ægte europæisk første ved at tilbyde produkter, der indeholder insekter (ténébrion), og som distribueres i økologiske og naturlige fødevarebutikker. Opskrifterne på vores produkter er skabt af den belgiske 2-stjernede kok San Degeimbre: 2 salte pålæg, gulerod-ténébrion og tomat-ténébrion (pastauriseret). 2 chokoladepålæg: mørk chokolade-ténébrion og mælkechokolade-ténébrion.
Her laver jeg livestreams på internettet om godbidder. Træt af chokolade og småkager af alle slags, tak.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play