Belgien, Gent
... Bruxelles' historie på denne belgiske chokolade tur. Du vil lære at vælge, smage og værdsætte kvalitets belgisk chokolade som aldrig før og blive en ægte belgisk chocolatier. Bruxelles chokolade tur Minimum antal deltagere: 20 Maksimum antal deltagere: 50 FORESPØRG I DAG Bliv en belgisk chocolatier Under chokolade turen vil vi invitere dig til et workshop, der ledes af vores bedste chocolatier, som vil lære dig at lave dine egne praliner. Den Bruxelles Chokolade Tur er en sjov dag fyldt med søde sager, og kan være vidunderligt...
Belgien, Seneffe
...Chokoladeglasuren er en del af vores sortiment af varme glasurer. Den er lavet af belgisk mørk chokolade (10 %) og kakaopulver (9 %), efter en traditionel håndværksopskrift. Takket være dens specifikke viskositet kan du nemt skabe et tyndt lag med en perfekt og skinnende chokoladefinish. Klar til brug efter at være opvarmet til 40-50°C/104-122°F (afhængigt af den ideelle viskositet til den ønskede anvendelse), uden tilsætning af vand. Den giver en fuldstændig dækning af alle former og kan bruges til mange anvendelser såsom den perfekte finish på en kage, eller til at dyppe en frugt.
Belgien, Beringen
...Indeholder en (1) 42-ounce pose med M&M’S Peanut Chocolate Candy Lavede med ristede peanuts og ægte mælkechokolade, Peanut M&M’S Chocolate er en favorit til fester Denne klassiske chokolade slik har en peanut crunch og en farverig candy skal Fra småkager til trail mix, Peanut M&M’S Candies er en fantastisk måde at tilføje farverig sjov til desserter Tag lækker sjov med på farten med den praktiske, genlukkelige feststørrelse pose med lynlås.
Belgien, Ghislenghien
Belvas, ren kakao til ægte chokolade. En af de få fairtrade chokoladefabrikker i Europa, den højkvalitets chokolade, der produceres, er mærket med Max Havelaar. Derudover har de også bevæget sig mod økologi: praliner og sukkerfri chokolade med autentiske smagsnuancer, rene og kvalitetsingredienser (kun Stevia, Maltitol og de naturlige sukkerarter, der findes i kakao og hasselnødder). Vores motto...
Belgien, Liège
Hos Carré Noir går chokolade hånd i hånd med kreativitet. Denne butik-værksted, der startede online, fremhæver sine produkter ved at forvandle dem til ægte kommunikationsobjekter. Chokoladefabrikken arbejder regelmæssigt sammen med unge designere fra Liège. Resultatet: et produkt, der er sublimt og præsenteret i flere originale former. Smilene, en subtil påmindelse om Carré Noirs logo, vil løfte...
Belgien, Brugge
Choc-o-lait så dagens lys i begyndelsen af 2004 og er et nyt koncept for chokolade-mælk. Som de fleste gode idéer er konceptet simpelthen: en træpind med en blok ægte, belgisk Callebaut chokolade i enden. Et minut med omrøring i en kop varm mælk, og du har en lækker autentisk chokolade-mælk. Valget af en perfekt firkantet chokoladeblok blev truffet, fordi grundlæggerne ønskede at referere til en...
Belgien, Mouscron
... under distributørernes mærker. Vi bruger kun friske og højkvalitets ingredienser. Således er chokolade fra Callebaut, frugtpuréer (og ikke pulver), ægte mascarpone fra Italien... en del af vores opskrifter. Vores team består af erfarne og professionelle bagere, hvor det håndværksmæssige arbejde stadig spiller en vigtig rolle. Vores produkter forbliver derfor håndlavede.
Belgien, Groot-bijgaarden
...dome truffé, cigarettes russes, Biarritz, marquisettes, Matadi, speculoos, suprêmes, café noir, maria, croustifondante vanille, croustifondante chokolade, croustifondante kaffe, sprits original, sprits mælkechokolade, sprits kokos, sprits ren chokolade, délichoc med mælkechokolade, délichoc ren chokolade, délichoc pocket, gâteau, gâteau choco, gâteau 7 korn, smølfer, saltede småkager, samt assortiments og begrænsede udgaver.
Belgien, Comines
Siden 1923 har vi dedikeret al vores ekspertise til at fremstille belgisk chokolade af første klasse. Et stykke af vores chokolade eller en af vores praliner er altid et øjeblik med ægte fornøjelse for enhver chokoladeelsker. Hos Libeert fusionerer vi familietraditionen med ekspertise ved at basere os på de nyeste produktionsmetoder for at skabe en delikatesse lavet af 100% ren kakaosmør, ifølge en familierecpt, hvis hemmelighed er godt beskyttet.
Belgien, Wauthier-Braine
Vi har produceret fin, håndlavet belgisk chokolade siden 1964. Choc And Co er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt under navnet Arosa for næsten 50 år siden i den lille fabrik nær familiens hjem. I dag er vi et team på næsten 30 personer, der arbejder på 2 lokationer. Lille og dynamisk, men stor nok til at gøre en forskel. Som et symbol på ægte belgiskhed har vi lykkedes med at forene...
Belgien, Genval
Chokoladefabrikken Molitor henvender sig primært til professionelle og Horeca. Specialiteter: 70 slags praliner, trøfler (med Grand Marnier) og ægte manons. Virksomheden arbejder meget med overtræk og lægger særlig vægt på kvaliteten af sine fyld. Molitor-chokoladerne distribueres til hoteller, restauranter, teatre, bagerier og chokoladebutikker, delikatesseforretninger,... Den samarbejder også med småkageproducenter, der overtrækker deres produkter med ægte chokolade.
Belgien, Bruxelles
...Vore guider er ægte professionelle, kompetente og flersprogede, og de er klar til at besvare alle dine spørgsmål. Vore chauffører har stor erfaring og kører dig komfortabelt og sikkert på vores veje. Vi er overbeviste om, at dette team vil gøre dit ophold i Belgien uforglemmeligt. Vore ture inkluderer: - Bruxelles Grand Tour de Ville - Bruxelles Grand Tour de Ville og Chokolade Tour - Bruxelles Grand Tour de Ville og Europarlamentarium - Tintin og vores gåture: - Art Nouveau & Art Deco gåtur - Bruxelles Comics Bus & Gåtur - Tintin Gåtur...
Belgien, Roeselare
... samarbejde med specialister i branchen sikrer vores respekt for den belgiske chokolade-tradition, men understreger samtidig vores vilje til konstant at forny os. Vi lægger stor vægt på emballagen af vores produkter, så de kan rejse til verdens fjerntliggende hjørner og gøre verden lidt sødere på en lækker måde.
Belgien, Itterbeek
Vandkøler og automater. Vandkøler: Den enestående kvalitet af mineralvandet fra Genval forvandler din vandkøler til en ægte kilde til varmt eller koldt vand. Brug vandkøleren til forfriskning eller ved tilberedning af suppe, varm chokolade, te eller kaffe. Automater: Giv dine besøgende og medarbejdere kvalitets varme drikke med varierede og subtile smagsnuancer (kaffe, te, suppe, varm chokolade, cappuccino, kaffe...).
Belgien, Ronse
Velkommen til dessert himlen, bliv så længe du vil! Vores mundrette, perfekt portionerede dessertkrukker laves af passionerede chokolade- og dessertkokke, for alle med en sød tand. Små nok til at være skyldfrie, men fyldt med de lækreste ingredienser for at tilfredsstille ganen hos en ægte gourmet.
Belgien, Isnes
LA Biscuiterie Brichard er en ægte legende i Wallonien, Belgien og verden over siden 1969. I dag indtager deres nye sortiment af tilpassede produkter inden for slik og chokolade markedet nationalt. Hvad angår industriel bagværk, finder det sin plads inden for den globale automatdistribution. Den store eksport af deres produkter bliver deres varemærke.
Belgien, Oostende
Kun de reneste ingredienser, det smager du! Den himmelske smag af Herman Desserts starter med kvalitetsrige råvarer. Derfor bruger vi kun de bedste ingredienser med en fremragende pris- kvalitetforhold. Farvestoffer, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer tilsættes ikke til vores produkter. Vi arbejder udelukkende med belgisk chokolade med 100% kakaosmør (ambao), ægte fløde, rent protein og...
Belgien, Sint-Amands
...Som familieejet virksomhed blev NV 't BOERINNEKE-MARINO grundlagt i 1955, specialiseret i produktionen af chokoladepastaer med ægte belgisk chokolade i forskellige emballager. Under ledelse af Hans Van Weyenberg, den tredje generation, har vi i mange år haft særlig fokus på vores produkter. Smagen og den fremragende smørbarhed af chokoladepastaerne er vores vigtigste fordele. Vi tilbyder et bredt og varieret sortiment tilpasset vores kunders behov. BIO-IFS-BRC certificeret.
Belgien, Putte
Biscuits Bofin er især specialiseret i at lave forskellige småkager under private label. Vi præsenterer vores faste sortiment, men derudover kan vi også bage andre småkager efter dine ønsker og forbrugernes ønsker. Ikke kun i Belgien nyder man gerne vores småkager. Derfor eksporterer vi også. Vores småkager med belgisk chokolade er en ægte delikatesse i udlandet. I lande som Nederlandene...
Belgien, Kapelle-Op-Den-Bos
Fødselsdag, Mors Dag, Sankt Valentin, vennebesøg, en gave uden grund ... at give gaver er en ægte tradition, og praliner eller chokolade bliver altid værdsat. Vi vælger pralinerne fra Pralibel. Ved at bruge den bedste belgiske chokolade, de fineste ingredienser og håndværksmæssigt mesterskab er pralinerne fra Pralibel ikke kun en sand fornøjelse for smagsløgene, men bestemt også en fryd for øjet...
Belgien, Verviers
Elsker du de ædle og raffinerede smagsoplevelser, fra fin patisserie til tæt og kraftfuld chokolade, fra lækker is til sorbet, der smelter som en moden frugt, så ved Jean-Philippe Darcis, hvordan man leger med disse ingredienser som en ægte tryllekunstner. Ved at kombinere tradition og kreativitet i et mesterligt håndværk, genopfinder han materialet, som forfines i subtile kombinationer for at...
Belgien, Manaihant-Battice
... udvalg af chokoladepraliner, praliner med store likører, mendiants, trøfler, fyldte eller ikke-fyldte chokoladeplader, smørepastaer, marcipanstænger dækket med chokolade, autentiske katte-tunger, ægte frugtstænger, florentiner, sæsonbestemte figurer fyldt eller ikke-fyldt (Skt. Nikolaus, Påske, ...), ... og endda produkter garanteret uden tilsat sukker!
For Chocolate Cube er chokolade en passion, der har varet i over 20 år! Til vores kreationer vælger vi de bedste ingredienser for at sikre dig en ægte autenticitet. Belgisk chokolade af meget høj kvalitet, ægte smør bearbejdet ved stuetemperatur, frisk fløde, afvisning af kunstige aromaer, pralinéer, ganacher, nougat kunstnerisk fremstillet, alt er tænkt på for din smagsoplevelse. Inklusive...
Belgien, Liège
Caroline B. Chocolate er en virksomhed, der specialiserer sig i fremstilling og distribution af luksuspraliner til gourmetrestauranter og stjernede hoteller, men også til private, der er interesseret i nye opdagelser. Alle vores produkter er omhyggeligt udvalgt. Vi bruger råvarer af høj kvalitet, naturlige aromaer og friske ingredienser. Hver praline er et ægte mesterværk af finesse og raffinement. Den er håndlavet, delvist eller helt dækket af fin chokolade og altid dekoreret med et 24 karat spiseligt guldblad.
Belgien, Lasne
Green Kow, et belgisk selskab, gør en ægte europæisk første ved at tilbyde produkter, der indeholder insekter (ténébrion), og som distribueres i økologiske og naturlige fødevarebutikker. Opskrifterne på vores produkter er skabt af den belgiske 2-stjernede kok San Degeimbre: 2 salte pålæg, gulerod-ténébrion og tomat-ténébrion (pastauriseret). 2 chokoladepålæg: mørk chokolade-ténébrion og mælkechokolade-ténébrion.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play