Frankrig, Rabastens De Bigorre
...Landterrine med Bayonne-skinke VPF i 180g - Jean Brunet...
Frankrig, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 og 12 måneder Jambon de Bayonne IGP 9 og 12 måneders modning. Vore skinker er ofte medaljevindere i Paris. Derfor vil du kunne mærke en ægte smagsforskel i forhold til de traditionelt tilgængelige IGP Bayonne-skinker på markedet. Stykke 5 til 6 kg. Jambon de Bayonne er traditionelt saltet med salt fra Salies de Béarn for at opnå IGP. Dette salt er et jordsalt fra...
Frankrig, Lyon
...Demi skinke fra Bayonne, ren svinekød fra Sydvestfrankrig IGP, som kendes på sit møre og fine kød givet af 12 måneders modning. En skinke, der nyder godt af en IGP (Beskyttet Geografisk Betegnelse) for sin kvalitet. Modnet efter en gammel håndværkstradition. Dens kød er mørt og saftigt, mindre saltet end de fleste tørrede skinker.
Belgien, Zele
Frankrig, Bayonne
...magnesium og fosfor. Et ideelt brød til at ledsage vegetabilske ingredienser eller bløde pølser som kalkun eller skinke, der forstærker deres egenskaber. REF:P471A EAN-13:8436017107081 EAN-14:18436017107088 FORVENDT VÆGT (G):345 g BAGT VÆGT:290 g LÆNGDE (CM):37 cm BREDDE (CM):8 cm AFTØDNING:20 min. | STUETEMPERATUR BAKNING:20 min. | 180ºC DIMENSIONER:600x398x263 ENHEDER:28 Enheder/Karton | 28 Karton/Palle ENERGIVÆRDI (KCAL/KJ):1220 / 292 PROTEINER (G):8,41 KULHYDRATER (G):54,66 SUKKER (G):1,36 FEDT (G):3,75 KOSTFIBER (G):2,84 SALT (G):1,36...
Frankrig, Laguinge
...For dem, der ikke kender nitrit: det er en forbindelse, der kan være kemisk eller naturlig (da den findes i gulerødder og bladbeder), som gør det muligt at "stabilisere" charcuteri ved at hæmme udviklingen af visse patogene bakterier. Det gør det muligt at forkorte tørretiden og dermed få et stabilt produkt med en høj vandprocent (Bayonne-skinke kan laves på 7 måneder). På den anden side...
Frankrig, Lahontan
...FIPSO INDUSTRIE er en virksomhed, der specialiserer sig i fremstilling og salg af svinekød. FIPSO er det eneste franske slagteri, der eksporterer svinekød til USA og Kina. FIPSO's produkter har mange mærker. Nogle af produkterne fra produktionen er identificeret: IGP svinekød fra Sydvestfrankrig, IGP Bayonne-skinke, label rouge svinekød fra fritgående opdræt og en kæde uden GMO.
...Les Salaisons de l’Adour har som hovedaktivitet forarbejdning og modning af Bayonne-skinke og exceptionel sort af sort svineskinke. Ved at skaffe sig kvalitetsråvarer og inspirere sig af traditionelle baskiske og bigourdan metoder, sikrer Les Salaisons de L’Adour høj kvalitet og prestige for sine produkter. I samarbejde med lokale opdrættere og et godkendt skæreværksted har Les Salaisons de l'Adour den fordel at tilbyde økologisk Bayonne-skinke, som er et naturligt produkt, hvis fremstilling respekterer vores miljø.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play