Frankrig, Biguglia
Af korsikansk oprindelse ønsker kokken Jean-Michel Querci gennem sine kreationer at dele sin kærlighed til produkterne fra sin ø. Som opfinder af marmelade baseret på Brocciu (frisk korsikansk ost) tilbyder kokken os en kulinarisk rejse ind i sine rødder. Serien "O Mà" er meget varieret og spænder fra søde fornøjelser (marmelader, smørepastaer, aromatiserede sukker, kager) til salte fornøjelser (a...
Italien, Venezia
Glasværket Nuova Venier blev grundlagt i 1973 af Enzo Laggia. For sin prestigefyldte aktivitet på Murano-øen og blandt de ægte bevarelsesfolk af den traditionelle og århundredgamle venetianske glaskunst. Selvom det trækker på den kreative arv fra fortiden, anvender det faktisk de samme systemer og udførelsesteknikker, som de gamle glasmestre brugte (teknikker, der er ved at forsvinde). Nuova...
Grækenland, Chalkida
... krydsfeltet for kulturer og traditioner. Regionen tilbyder 130 store og små strande, 235 hoteller med 15.700 senge og 6.700 lejligheder. Det er først for nylig, at den er begyndt at blive kendt som en 4-sæson turistdestination takket være sin naturskønhed, diversitet af jord, sin kulturarv, sin livlige lokale tradition, sin folkekunst, sin gæstfrihed og sit køkken samt traditionelle opskrifter. Vi inviterer dig til at besøge, opdage og booke dit hotel på øen EVIA og Skyros, besøg os online www.goevia.com...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play