Spanien, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... havprodukt med fordelene ved olivenolie. Dette produkt skiller sig ikke kun ud ved sin udsøgte smag, men også ved sit engagement i bæredygtighed og sundhed. Brugen af økologisk olivenolie sikrer et produkt fri for pesticider og kemikalier, mens det høje indhold af polyfenoler giver fordele for hjerte-kar-sundheden. Det er perfekt til at tilsætte til salater, tapas eller som hovedingrediens i fiske-retter.
Italien, Salerno
I efterkrigstiden grundlagde Pasquale Battista et lille konserveslaboratorium i Cetara, primært med fokus på ansjoser, og drev det med passion og stolthed indtil 90'erne. Forholdet mellem forarbejdning af ansjoser og Cetara har historiske rødder, og i dag, ligesom i går, fortsætter traditionen takket være hr. Battistas børn. I løbet af tiden er smagen af vores produkt ikke ændret, ligesom faserne ...
Spanien, Santoña (cantabria)
...Lækre ansjosfileter fra Cantabrico i olivenolie. Fremstillet efter den traditionelle metode, modne, rene og med den rette saltbalance. Forbruges helst inden for 1 år fra fremstillingsdatoen. Semikonserves, opbevares mellem +5ºC og +12ºC. Når emballagen er åbnet, dæk med olie og forbrug inden for 5 dage. Personer med fiskintolerance bør undgå produktet. Vi behandler vores produkter med kærlighed og respekt, og det vil du mærke ved dit bord. Ingredienser: Ansjosfileter, olivenolie og salt Nettovægt: 50 g Afdampet vægt: 28 g SKU: RR-50...
Spanien, Sevilla
...Manuel Claros, det verdensomspændende referencebrand for ansjoser i eddike, fremstiller dette produkt på en håndværksmæssig måde. Der arbejdes kun med råvarer af høj kvalitet. Den manuelle fremstillingsproces med frisk fisk, der er direkte hentet fra Cantabrianhavet og udvalgt grundigt, resulterer i en opskrift, der er blevet udviklet gennem 3 generationer og kulminerer i dette produkt af høj kvalitet.
Frankrig, Malataverne
... ingredienser, der passer perfekt sammen med ansjosfileter marineret i olivenolie. Hvis du har en opskrift, der primært bruger disse ingredienser, kan du uden tvivl tilføje ansjoser og få succes hver gang: - Grøn eller sort oliven - Tomat (frisk, hakket, cherrytomat...) - Kapers - Grillede peberfrugter - Zucchini - Kartofler - Mozzarella- og fetaost - Hårdkogte æg, mayonnaise eller omelet - Hvidløg.
Finland, Turku
Spanien, Santoña-Cantabria
...DEN VARIERET STORE KASSE MED KONSERVER inkluderer - to HANSA dåser med fileter af klippesalmon i olivenolie - to HANSA dåser med frisk ansjos i olivenolie - to HANSA dåser med skiver af nordlig bonito i olivenolie - to HANSA dåser med ventresca af nordlig bonito i olivenolie - tre RR125 dåser med muslinger fra Rías Gallegas i eddike - tre RR125 dåser med sardiner i olivenolie Da det er en pakke...
...Marinerede ansjoser med grønne oliven: Forstærket med en blanding af olivenolie, eddike og salt. En af de mest klassiske og elskede skaldyrssmage, ansjoser præsenteres i marineret form og bringer deres unikke smag til dine borde.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play