Frankrig, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE er en online butik og en butik i Brive-la-Gaillarde, der tilbyder forskellige håndlavede produkter for at lade dig opdage terroiret i Corrèze, Frankrig, og dele det bedste fra denne region med dig. Fra gastronomi til dekorationsartikler, knive, stearinlys, smykker eller kosmetik, finder du alt på vores online butik. Vi udvælger de bedste håndlavede produkter made in Corrèze: - gast...
Frankrig, Malataverne
...Vi foreslår at servere en Grignan les Adhémar Rouge med: - En hachis Parmentier af oksekød. - Andepaté med grøn peber. - Marineret dådyrsteg. - Røget pølse med linser. - Steak tartare af oksekød. - Andeterine med grøn peber. - Chili con carne. Grignan les Adhémar Rouge er en vin produceret i Frankrig i Rhône-dalen. Det anbefales at servere den ved en temperatur mellem 14 og 15°C.
Bulgarien, Sofia
... at forhindre fordøjelsesproblemer. I dag siges det at blive brugt til at forebygge gastriske problemer, men også til at øge mælkeproduktionen hos ammende kvinder, lindre oppustethed, kolik og forbedre appetitten. Anvendelser: Kuminfrø bruges hele eller malet i kager, brød, krydrede retter som curry og i tilberedning af gryderetter. Frøene anvendes i fedtholdige og sværere fordøjelige fødevarer som svinekød, gåse- og andepaté. Kuminfrø giver Pakke: 250g, 500g og løs vægt...
Bulgarien, Rakovski
I det lille, men himmelske Bulgarien, beliggende i den sydøstlige del af Europa, mellem de høje bjerge og de jævne marker, i en by med en rig historie, som fortæller os, at hårdt arbejde ikke er en myte, men en realitet - i årtier har min familie opdrættet ænder, der fodres med ren majs for at skabe et naturligt og sundt miljø. Pligten og kærligheden til min familie tvang mig til at træffe mit va...
Frankrig, Montaut
Grundlagt i 1920 har Maison LAFITTE i 4 generationer specialiseret sig i gastronomi fra Landes. Maison er den ægte specialist i traditionel fedtfugl. Den producerer ande- og gåselever, confit, brystfileter, vinger og lår af and. Den tilbyder også forretter og færdigretter såsom andepaté, andemousse, rillons og rilletter, traditionelle pâtéer, terriner, halvstegte pâtéer, caviar fra Aquitaine...
Frankrig, Montfort En Chalosse
Grundlagt i 1982, samler kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE i dag 80 producenter. Ønskende at bevare deres håndværk, lokale traditioner og værdsætte kvaliteten af deres produkter, har opdrætterne engageret sig i Label Rouge-initiativet siden 1999. Alle dyr opdrættes på friland, fodres med majs i kollektive parker. De er mindst 104 dage gamle, når de kommer ind i kooperativet. Kooperativet FOIE GRAS DE CHALOSSE producerer foie gras, gæslinger, confit, brystfileter, manchons, rilletter, terriner og andepaté.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play