...Cépages : Niellucco 40%, Syrah 40% Sciacarellu 20% - Sol : Arènes granitiques en coteaux Récolte : manuelle 10 000 bouteilles. Vinification : vendange partiellement éraflée, cuve inox thermorégulée Macération à froid avant départ en fermentation 4 à 5 dage. Remontée en température og levurage. Fermentation 24 til 28°C. Pigeage dagligt og remontages à l’air. Macération 4 til 8 uger afhængigt af druesorterne for denne årgang. Décuvage og pressurage. Élevage : 30 måneder på fine bær uden sulfitter. Aftapning februar 2023.
Frankrig, Eysines
Frankrig, Bonneuil Sur Marne
Frankrig, Marsannay-La-Côte
Frankrig, Mougins
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play