Bulgarien, Sevlievo
...Bourgogne snegle Tilgængelige størrelser: 12 stk. pakke 60 stk. pakke Råvarer anvendt: Kød fra snegle Helix Aspersa Maxima, sneglehuse Helix Aspersa Maxima, Smør (86% fedt), løg, hvidløg, krydderier, hvidvin Opbevaring: – 18 ° C Tilberedningsmetode: klar til direkte forbrug. Varm op i en forvarmet ovn ved 180 ° C i 8/10 minutter. Serveres varm.
Frankrig, Maubeuge
...-Amlil er sammensat af hvidløg og aromatiske urter af meget høj kvalitet. Den vil tilføre en gastronomisk dimension, der er værdig til store kokke, til kødtyper som lam, kalv eller okse. Særlig raffineret, minder den om opskrifter som Maître d’hôtel eller saucer til snegle. Let at bruge og klar til brug, skiller denne marinade Oued-Amlil sig ud med sin grønne farve og sin smag af smør-pesto. Restauranter, snacks, fastfood og slagtere, der bruger denne Reference:ART0012...
Frankrig, Villeneuve Sur Lot
...Smørfyld med hvidløg og persille. Ideelt til at fylde dine snegle, det er også perfekt som maître d'hôtel smør til dine grillede retter og plancha. Vægt: 5x250g...
Italien, San Giovanni In Fiore
Frankrig, LA RIVIERE DRUGEON
... tilbyder også specialiteter: skaldyr, muslinger og frøer tilberedt med respekt for produkterne og kvaliteten. Mere end 45 millioner snegle behandles i vores værksteder, der er udstyret med automatiserede, effektive produktionsprocesser, der opfylder kravene til snegleproduktion, bakteriekontroller af råvarer, ingredienser og færdige produkter, hygiejne og sporbarhed af sneglepartier. Et effektivt produktionsværktøj, strenge krav til udvælgelse og forarbejdning af snegle.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play