Italien, Marmirolo
...Typisk svinemix fra Verona-området. Produceret med magert og fedtet svinekød med krydderier og smagsstoffer, ideel til at forberede den berømte Tastasal risotto. ORGANOLEPTISK SAMMENSÆTNING • 60% Magert svinekød • 15% Svinefedt • 25% Smagsstoffer, krydderier og fødevaretilsætningsstoffer OPBEVARINGSTEMPERATUR 0°C +4°C HOLDBARHED 30 dage KRYDDERING 0 dage FORMAT - STØRRELSE Vakuumpakket 0,6 kg/stykke - antal efter anmodning...
Frankrig, Grigny
...), kostfibre 1,5g, protein 8,1g Nettovægt pr. pose: 400g Stykker pr. pose: 20 stykker Antal poser pr. kasse: 15 poser á 400g Antal kasser pr. palle FR: 67 kasser Antal kasser pr. palle EXP: 57 kasser Pakninger ifølge slutkunde: 3kg, 1 kg, 0.6kg, 0.4kg...
Frankrig, Pleucadeuc
...• Omformet produkt i plader med en tykkelse på 2,5 til 5 mm • Lardécor: omformet svinefedt, termostabilt • Volailledécor: omformet fjerkræfedt, termostabilt ANVENDELSER • På alle typer kød: svin, fjerkræ, oksekød, lam… • Til forskellige anvendelser: spyd, tournedos, stege, paupiettes, pâtéer… FORDELE • Stabil pris • Bakteriologisk sikkerhed • Lang holdbarhed • Stort udvalg af mulige formater • Ensartethed i farve og tekstur FORPAKNING • Karton på 15 til 20 kg • Plastkasse på 15 til 20 kg OPBEVARING • I køleskab: 13 til 16 dage ved 0 +4°C • I fryser: 12 måneder ved -18°C...
Frankrig, Krautergersheim
...Kogt surkål med bacon i en 15 kg spand. Surkål tilberedt med svinefedt og bacon for at give en let røget smag.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play