Råhud And
Sammensætning: And 32%, oksehud 60%, stivelse 4%, glycerin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, fedt...
Next
Kød foran
FAUX FILET VBF og EU
Sous vide pr. 1 karton på 20 kg mælke-kød type Charolais-Limousin osv., stykke vægt 4 kg-5 kg-6 kg-7 kg-8 kg-10 kg...
Hele oksekrop
Udforsk vores udvalg af hele oksekroppe, perfekt til professionelle slagtere og kødelskere af høj kvalitet. Hver krop stammer fra okser, der er opdræt...
INDUSTRIALE KØKKENMASKINER
INDUSTRIELLE KØKKENMASKINER...
Slagterpapir
Slagterpapir bruges til indpakning og aftørring af kød samt som underlag for kødprodukter.
Kødkultur
0,00 €
{"1. Combined cleaner and disinfectant":"1. Kombineret rengøringsmiddel og desinfektionsmiddel\nZ/4Et alkalisk rengøringsmiddel & desinfektionsmid...
Krydderipastaer
Vores krydderipastaer løfter dine saucer, supper og andre retter til det maksimale.
Fjerkræskær Tray
Fjerkræskær Tray...
charcuteri - eksport af charcuteri
BUISSON SA er engrosleverandør af charcuteri på Rungis-markedet. eksport af charcuteri. BUISSON tilbyder: Charcuteri fra Belgien, Charcuteri fra Fra...
Frossen Smør
Navnet smør er forbeholdt produkter uden vegetabilske fedtblandinger med et specifikt indhold af mælke fedt - mindst 82% (højst 16% vand og 2% tør mæl...
Fødevareindustrier - Industrier
Vi tilbyder mange tætningsringe eller forskellige typer af transportvalser til dine fødevarekæder. Vi leverer beskyttelsesløsninger til de transporte...
Next
Saltede svinefødder i lage
Vi er grossister for saltede svinefødder i lake. Vi eksporterer saltede svinefødder i lake til hele Europa og Afrika. Vores produkter er af højeste kv...
Next
Kød ribben
Côtes viandes er et populært valg for kødelskere, der tilbyder en mør tekstur og en rig smag, som løfter dine yndlingsretter. Disse ribben er omhyggel...
Next
Halv-kød ribben
De semi-kød ribben er et populært valg for kødelskere, da de tilbyder en mør tekstur og en rig smag, der løfter dine yndlingsretter. Disse ribben er o...
OKSELEVER VBF ELLER UE
Sous vide eller bulk karton eller bar blok...
BOURGUIGNON CUBE VBF ELLER UE
Sous vide pr. 2,5 kg karton af 20 kg...
ENTRECOTE VBF eller UE
Sous vide af 1 karton på 20 kg Charolais Limousin mælkerace kød ECT, Vægtområde 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg...
VBF eller UE Skivetelt
Sous vide, 20 kg karton, malkvæg - Charolais - kød - Limousin ECT,...
PALERON-VBF OG EU
Sous vide kasse på 20 kg...
UDVALG AF KALVEBRYST PREMIUM VVF
Gennemsnitlig vægt 800 g til 1 kg Sous Vide Thermoformet af 1. Karton på 4,8 til 6 kilo / 6 stykker pr. karton. Råmateriale brugt Kalveskulder.
VBF eller UE Okseflank
Sous vide karton på 20 kg eller blok på 20 kg...
PREMIUM KALV VVF 6 RIBBEN SELEKTION
Gennemsnitlig vægt ca. 3,45 kg. Karton på 6,9 kilo / 2 stykker pr. karton. Råmateriale brugt Hele firkant...
Kalv underblade steak VVF
185-205GR S/VACUUMKARTON...
KALVESKANK A/OS VBF ELLER UE
Sous vide kasse på 20 kg...
OKSEPEAR PAD VBF ELLER UE
Sous vide kasse på 20 kg...
VBF eller UE Skiveteltpude
Sous vide pr. 1 styk karton på 20 kg mælke-kød type Charolais-Limousin osv.
Kalveknæ VVF
GNS. VÆGT 4KG VAKUUMFORSETE PER STK KARTON CA. 20 KG...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play