Next
Kød foran
Hele oksekrop
Udforsk vores udvalg af hele oksekroppe, perfekt til professionelle slagtere og kødelskere af høj kvalitet. Hver krop stammer fra okser, der er opdræt...
Svinekød
Berkshire Svinekød Mave Berkshire Svinekød Mave Tænk på svinets mave som fedt med kød stadig på. Kokkene elsker at bruge dens baconagtige smag til at ...
Skulderbøf
Skulderbøf...
Halal charcuteri
Halal charcuteri...
Tørrede Pølser
Håndlavet i hjemmet, fra Pyrenæerne, på gammeldags manér. Uden kemiske konserveringsmidler (E …), og uden allergener (uden laktose, uden gluten). Natu...
Kødkultur
0,00 €
{"1. Combined cleaner and disinfectant":"1. Kombineret rengøringsmiddel og desinfektionsmiddel\nZ/4Et alkalisk rengøringsmiddel & desinfektionsmid...
Fårkød
Som fårekød betegner vi dyr, der var ældre end 12 måneder på slagtningstidspunktet. Især karakteristisk for fårekød er den mørke farve og den grove fi...
Next
Bagparti
"La Viande arrière" er et populært valg for kødelskere, der tilbyder en mør tekstur og en rig smag, som løfter dine yndlingsretter. Dette kød er omhyg...
Next
Halv-kød ribben
De semi-kød ribben er et populært valg for kødelskere, da de tilbyder en mør tekstur og en rig smag, der løfter dine yndlingsretter. Disse ribben er o...
Next
Oksefilet
Filet af oksekød er et populært valg for kødelskere, der tilbyder en mør tekstur og en rig smag, som løfter dine yndlingsretter. Dette filet er omhygg...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play