Next
Røget oksekød
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen Lagringstemperatur...
Next
Faux filet af okse
Faux filet af oksekød er et populært valg for kødelskere, der tilbyder en mør tekstur og en rig smag, som løfter dine yndlingsretter. Dette faux filet...
Hele oksekrop
Udforsk vores udvalg af hele oksekroppe, perfekt til professionelle slagtere og kødelskere af høj kvalitet. Hver krop stammer fra okser, der er opdræt...
Benfri okseknæ
Benfri Okseknæ...
oksetripes
Tarmene er renset og frosset. Ofte med hætten. Oksetarm med honningkage...
Kalvekød
Kalv - slagterkød...
Skulderbøf
Skulderbøf...
Råhud Kylling
Sammensætning: kylling 32%, oksehud 60%, stivelse 4%, glycerin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, ...
Tørret pølse
7,00 €
Saucisson sec de porc 100% hjemmelavet Ingredienser: svinekød, naturligt tarmslag, salt, peber, dextrose, stabilisator E450, natriumdihydrogenphosphat...
Gourmet Fuet
Produktion af fuet håndværk i forskellige smagsvarianter: sort peber, paprika, urter, naturlig...
Frossen svinekød
Er du interesseret i svinebagben? Vi er specialiseret i handel med svineben og andre kvalitetsudskæringer af svinekød.
Fårkød
Som fårekød betegner vi dyr, der var ældre end 12 måneder på slagtningstidspunktet. Især karakteristisk for fårekød er den mørke farve og den grove fi...
Next
Bagparti
"La Viande arrière" er et populært valg for kødelskere, der tilbyder en mør tekstur og en rig smag, som løfter dine yndlingsretter. Dette kød er omhyg...
Oksehjerte
Oksehjerte...
Benfri Okseblad
Benfri Okseblad...
Next
Mørbrad
Lomo Fillet Solomillo Fillet Pure Fillet Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen Opbevaringstemperaturer: Kold -1º/+2º...
Next
Kød foran
Next
Halv-kød ribben
De semi-kød ribben er et populært valg for kødelskere, da de tilbyder en mør tekstur og en rig smag, der løfter dine yndlingsretter. Disse ribben er o...
Råhud And
Sammensætning: And 32%, oksehud 60%, stivelse 4%, glycerin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, fedt...
Eselfilet
Esel filet...
Next
Oksefilet
Filet af oksekød er et populært valg for kødelskere, der tilbyder en mør tekstur og en rig smag, som løfter dine yndlingsretter. Dette filet er omhygg...
Skulderfilet
Skulderfilet...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play