Frankrig, Saint-Bris-Le-Vineux
... er angrebet fyldigt, med runde og silkeagtige tanniner. Helheden har en smuk balance og en finish, der varer meget behageligt. MAD- OG VINPARING Serveres ved 13°C for ren fornøjelse eller sammen med et udvalg af charcuteri og gedeoste. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir – Gamle vinstokke over 40 år...
Italien, San Stino Di Livenza
Landbruget CASERE er perfekt integreret i D.O.C. Lison - Pramaggiore området, som ligger i kommunen San Stino di Livenza (Venezia). Den særlige geografi har gjort det muligt at opnå et produkt af høj kvalitet både i hvidvine og rødvine, så meget at der er hele otte kvaliteter repræsenteret i Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pramaggiore. Takket være den lange erfaring, der er opnået i dette om...
Frankrig, Malataverne
...Indhold 75 cl Rosé, fremstillet af en udvælgelse af de bedste safter fra vores gamle cinsault-vine. SMAGNING SERVERINGSTEMPERATUR Mellem 11° og 12° MAD- OG VINPARING Til apéritif, Grillede fisk, Grillede hvide kødretter, Asiatiske specialiteter, Middelhavskøkken...
Frankrig, Brue Auriac
... vanilje. Den udvikler sig derefter til noter af peberkrydderier og rosa bær. I munden er angrebet rundt og fyldigt, med krydrede noter, der derefter udvikler sig til lækre noter af sorte frugter og træagtige noter, som understøtter en smuk og lang eftersmag. MAD- OG VINPARING: Rødt kød, kødretter, svampe, oste SERVERING: 18-20°C OPBEVARING: Drik nu eller vil fortsætte med at forbedre sig i de næste 5 år...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play