... minutter tilsættes lidt olie, rør kort igen - færdig. Hæld dejen i en form, lad den hvile kort. Bag derefter i 60-70 minutter. Et unikt gluten- og hvedefrit økologisk bage resultat med sprød skorpe og smuk krumme/poring er det konsekvent stabile bage(r) resultat. De unikt lækre brød og bagemix er "Frit for bagværk" med det bedste #BROTGEFUEHL™. Vores produkter er alle veganske, uden gluten, hvede, hvedestivelse, soja, laktose, lupin og konserveringsmidler. Leverandør til den klassiske dagligvarehandel og slutforbrugere.
BackNatur Lepold har udviklet Backfermentet efter honning-salt-princippet. BackNatur Ferment er et specielt bagferment, som gør det muligt at bage alle typer brød uden gærtilsætning. Men også rundstykker og fine bagværk uden bagegær er mulige med dette. Honning-salt-brødet består kun af økologisk kornmel, vand, økologisk blomsterhonning, salt og lidt økologisk olivenolie. BackNatur Ferment kan...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play