Tyskland, Buxtehude
69km
...Glukosesirup er en vigtig råvare for slik- og marmeladeindustrien samt for finbageri og konfekture. 45° glukosesirup kan formes til en kugle med bare hænder, da den er fastere på grund af det højere tørstofindhold. Den kan derfor f.eks. bruges til kageglasurer, praliner, modelleringschokolade, bolsjer og is.
Tyskland, Weyhe
117km
...Fint fyldte bolsjer – en fornøjelse at sutte på – med chokoladefyld eller sort te Den fremragende kvalitet af mælkebolsjerne opnås gennem høje mælke- og smørindhold. Schwarzwälder Kirsch - V006 Guldnødder - V060 Knasetalere - V153 Myntehjørner - V061 Æggelikør Knas hjørner - V482 Sanddorn Guldnødder - V573 Choko Mynte (rød/hvid) - V575 Bedstemors Mælkebolsje uden fyld - V149 Fløde Te-bolsje (Sort Te) - V622 Vanilje Te-bolsje (Sort Te) - V358...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play