Rumænien, Botosani
...Topstykket er det første snit af oksebenet og samtidig det mest kompakte. Kødet er saftigt, magert og mørt, og egner sig til at blive stegt eller dampet. Når det skæres i skiver, kan kødet tilberedes i ovnen eller grilles.
Frankrig, Le Plessis Robinson
...Øjet og den erfarne hånd fra Grand Caractère's slagtere gør det muligt at afsløre aromaerne og bekræfte mørheden af dette amerikanske kød, der er verdenskendt. Dets intense marmorering gør det meget nemt at tilberede. Grillet, stegt eller ristet alt efter stykkerne. Du vil elske at tilberede det over åben ild for en autentisk oplevelse, der fremhæver alle dets smagsnuancer. Kød fra Verden...
Østrig, Königsdorf
...Okse bolar blade steg kommer fra skulderbladet på oksen. Det er et meget smagfuldt stykke kød, der er alsidigt nok til at blive tilberedt hele som en steg, skåret i bøffer og grillet eller stegt på panden, skåret i tynde skiver til en wokret eller ternet til langsom tilberedning i en gryderet eller casserole.
Finland, Turku
...Dette snit er magert, mørt og benfrit. Lækkert stegt, grillet, pandestegt eller gratineret. Prøv det sammen med friske, sæsonbestemte grøntsager, grillede ferskner eller friske tomater blandet med basilikum om sommeren, eller karameliserede pærer eller æbler kogt i ahornsirup om vinteren og efteråret.
Frankrig, Malataverne
...Domaine de la bosquette. Vi tilbyder at servere en Côtes du Rhône Rouge med et carpaccio af oksekød. En ung lam stegt med timian. Påskelammet. Det påskelam. Oksekød i daube. En okse Stroganoff. Kjødboller af lam. osv... og med ost selvfølgelig )...
...TK Urug. Oksefilet, stykkevægt ca. 1,3 - 1,8 kg, meget mørt og smagfuldt, til medaillonsteaks eller også som hel rosa stegt kød Artikelnummer: 050944 Basis VPE: kg / stykke 1,3-1,8kg Warengruppe: 05 - TK-kød / 100 - TK-okse Ingredienser: Oksekød Gennemsnitlige næringsværdier pr.: 100 g Energi: 784,00 kJ / 187,00 kcal Fedt: 12,00 g derved mættede fedtsyrer: 5,00 g Kulhydrater: 0,00 g derved sukker: 0,00 g Protein: 18,00 g Salt: 0,00 g Nettovægt: 1 kg Bruttovægt: 1 kg Dybde/Bredde/Højde: 0/0/0 mm Restholdbarhed (dage): 119...
Spanien, Perín, Cartagena
Rational Food fremstiller retter af femte generation, traditionelle opskrifter tilberedt med stor opmærksomhed på detaljerne, herunder: Russisk salat, Salat med Piquillo-peber og torsk, Magra med tomat, Paella og risretter, Kæbe med confiteret løg, Stegt svinekød, Kartofler med alioli, Kylling al chilindrón, Vinger i barbecue-sauce, Forberedt til krabbesalat og rejer, Ratatouille, Oksekød i sauce, Kødbolde med tomat, Tun med tomat og peberfrugter, Stuvet iberisk svinekæbe, Guiseret svineansigt med kikærter, Bolognese-sauce, osv...