Spanien, Toledo
187km
... kombineres med den tid og kærlighed, der gives til produktionen af hver batch øl, hvilket gør, at smagen er "som for femoghalvfjerds år siden". For at opnå de forskellige øltyper skal de fremstilles med en basis-malt, hvortil der tilsættes mere ristede malte, for at give dem en anden farve og smag; derudover påvirker andre faktorer som mæsketid, fermenteringstemperatur, gær eller modning, som varierer afhængigt af øltypen. "Det er en helt individuel og personlig fremstillingsproces for hver type".
Spanien, Puertollano
181km
Vi har været dedikeret til produktion og fremstilling af Serrano- og Ibérico-skinke siden 1947. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter til HORECA-sektoren: udbenet og skivet Serrano- og Ibérico-skinke. Derudover har vi også mange produkter inden for vores sortiment af Ibérico- og Serrano-skinker. Vi er den største producent af skivet skinke målt på volumen med to produktionsanlæg, hvoraf det...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play