Spanien, Peñalba, Segorbe
Hos Segortrufa beskæftiger vi os udelukkende med salg af frisk trøffel. Vi har en bred og anerkendt erfaring på over 15 år inden for trøffelproduktion. Vore dyrkningsmarker ligger i de aragonesiske områder, et idyllisk miljø med unikke miljømæssige karakteristika, der gør det perfekt til produktion af trøffel af højeste kvalitet. Fra plantning til høst passer vi på hver detalje i processen og tilb...
Spanien, Alcora
...Bianchetto trøffelsauce er en gourmetblanding lavet af Bianchetto-trøfler kombineret med udvalgte ingredienser som svampe, olivenolie og nogle gange fløde eller ost. Denne sauce er kendt for sin cremede konsistens og intense smag, der fremhæver den uforvekslelige aroma og delikate smag af hvide trøfler. Denne sauce er perfekt til dem, der ønsker at tilføje et strejf af luksus og sofistikering til deres måltider, og som ønsker at udnytte den unikke smag af Bianchetto-trøfler.
Spanien, Olba (teruel)
...Friske trøfler (Tuber Melanosporum) til restauranter, distributører og den professionelle sektor inden for hotelbranchen. Sæsontrøfler fra november til april. De har en mørkebrun farve med hvide årer. Omhyggeligt indsamlet af vores eksperter på det optimale modningspunkt.
Spanien, Dicastillo, Navarra
... kulinarisk værdi. En af de vigtigste er vintertrøflen Tuber Melanosporum, som har en ru tekstur, rund form og vejer normalt ikke mere end 200 gram. Dens ydre farve varierer fra brun til sort afhængigt af modenhed, og indeni er den sort med fine hvide forgreninger (gleba). Tuber aestivum (sommertrøffel), Tuber uncinatum (efterårstrøffel), Tuber melanosporum (vintertrøffel) og Tuber magnatum (hvid trøffel). 1. klasses trøfler er hele trøfler, der er faste at røre ved og vejer mere end 15 g.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play