Opvokset i et kærligt hjem i Bäriswil (BE), en idyllisk landsby 10 km nordøst for Bern. Efter skolen et års sprogophold i den fransktalende del af Schweiz hos et konditori i Saint Imier (på den nedre sydskråning af Mont Soleil). Herefter startede jeg på en treårig erhvervsuddannelse som kok på Hotel Wächter Mövenpick i Bern. Gennem samarbejdet med medarbejdere fra forskellige lande opdagede jeg glæden ved madlavning fra andre kulturer, som stadig fascinerer mig privat. I dag arbejder jeg i den velrenommerede gastronomi og er samtidig kok i et plejehjem.
Schweiz, Bern
49km
Opvokset i et kærligt hjem i Bäriswil (BE), en idyllisk landsby 10 km nordøst for Bern. Efter skolen et års sprogophold i den fransktalende del af Schweiz hos et konditori i Saint Imier (på den nedre sydskråning af Mont Soleil). Herefter startede jeg på en treårig erhvervsuddannelse som kok på Hotel Wächter Mövenpick i Bern. Gennem samarbejdet med medarbejdere fra forskellige lande opdagede jeg glæden ved madlavning fra andre kulturer, som stadig fascinerer mig privat. I dag arbejder jeg i den velrenommerede gastronomi og er samtidig kok i et plejehjem.
Schweiz, Saignelégier
49km

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play