Tyrkiet, Izmir
...De bedste olivenolieprodukter har en syreindhold på mellem 0,1 % og 1 %. Olivenolier med en syreindhold på under 2 % kaldes 'naturlig første'. Olivenolier med en syreindhold på op til 0,8 % kaldes 'koldpresset'. - lav syreindhold olivenolie - den laveste syreindhold olivenolie - olivenolie mærker med lavt syreindhold - lav syreindhold olivenolie - lav syre olivenolie - olivenolie mærker med lavt...
Italien, Paderno Franciacorta
...Net af uigennemtrængeligt monofilament polyethylen med høj densitet, UV-stabiliseret, med forstærkede kanter, særligt velegnet til fremstilling af dække til olivenhøst med mekaniske rystere. Ved næsten helt at undgå kontakt mellem frugten og jorden, giver det en værdifuld hjælp til at bevare en meget lav syreindhold, hvilket er til fuld fordel for det endelige produkt.
Belgien, Wingene
... en indkomst. Venezuela Rio Caribe Superior stammer fra Trinitario- og Criollo-varianterne. Bønnerne har lav syreindhold og har en intens og stærk chokoladeagtig krop med søde, nøddeagtige og blomsteragtige nuancer. Konsistent anvendelse af protokoller under høst og efterhøst resulterer i en fremragende kvalitet, der er mærket som 'superior'. Efter manuel plukning bringer landmændene de våde bønner...
Frankrig, Gisay La Coudre
...Dette krydderi er født af en reduktion af vores honningeddike, som koncentrerer honningens sukker og aromaer. Dets udseende er voluminøst, og det har en lav syre (4,5°). Det er en eksalterer for vores smagsløg såvel som en kærkommen kærkomme for maven. Dets smage vil fremhæve både dine salater eller grøntsager, såvel som til at tilberede fisk og hvide kød. En smuk opdagelse for enhver epikur! Det har ingen udløbsdato. Reference: BALSA100...
Spanien, Vinaròs
... koncentreret smag. Ferskner har lav syreindhold, hvilket tillader deres naturlige sødme. Tør tekstur Let at tygge Sund snack for alle aldre Sundere end andre snacks Fedt-fri - Kolesterol-fri - Gluten-fri - Lavt natrium Behagelig og distinkt smag 100 kalorier pr. portion ___________________________________________________ Venligst brug den Grønne Økologiske skraldespand efter at have spist din mango Komposterbare poser Vi bekymrer os om planeten!
Grækenland, Chania/crete
...Vores eksklusive olivenolieproduktion sker udelukkende gennem mekaniske metoder, ved hjælp af kold ekstraktion uden anvendelse af kemisk behandling. Vi sikrer altid, at det endelige produkt er af højeste kvalitet, med ekstremt lav syreindhold (0,25 – 0,8) og unikke egenskaber. Vores begrænsede produktion, kombineret med den næsten øjeblikkelige presning (inden for 8 - 12 timer), resulterer i et exceptionelt produkt: olivenolie af fremragende kvalitet og karakteristika, defineret af en smuk, karakteristisk, frisk smag.
...En lang proces med forskning og udvælgelse af de bedste Arabica-kaffer fra Peru, Indien og Brasilien, ristet med absolut præcision for at skabe et "idyl" og give sig selv et øjeblik til at værdsætte livet gennem en kop kaffe. En evocativ blanding med meget lav syreindhold, en sød, raffineret og aromatisk smag, fremhævet i koppen af de olfaktoriske noter af hasselnød og røde frugter.
Italien, Marciano Della Chiana
...Olivens olie af højeste kvalitet, fremstillet ved koldpresning af grønne oliven, der er plukket og straks malet: Coltofranto. Opbevaret under kvælstof i rustfrie ståltanke, er den kendetegnet ved lav syreindhold og høj polyfenolindhold: denne olie opfylder kravet med en koncentration over 250 mg/Kg af hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropein og deres derivater. Med en intens frugtagtig smag og en...
Portugal, Fornos De Ledra
...Ekstra jomfru økologisk olivenolie fremstillet af Cobrançosa og Verdial oliven. Meget lav syreindhold (< 0,2) Mellem bitterhed og krydrethed. Produkt af økologisk landbrug.
Italien, Sant'agata De Goti
...Den økologiske ekstra jomfruolivenolie BIO Terre Caudine er et produkt fra økologisk landbrug, der kendetegnes ved en meget lav syreindhold (0,1%) og et højt indhold af polyfenoler og vitamin E. Olien er fremstillet af olivensorterne Ortice, Ortolana og Racciopella, som er høstet direkte fra vores olivenlunde. Dyrkningen af oliven foregår økologisk med kun brug af organiske gødninger. Efter høsten i slutningen af oktober følger en øjeblikkelig presning af oliven med den traditionelle koldpresningsmetode, der er i stand til at bevare olies organoleptiske egenskaber.
Italien, Torino
...BxSyreindhold NFC Æblejuice TÅGET Koncentreret æblejuice 70 Bx Lav Syreindhold 1.1-1.7% (vægt-vægt) Mellem Syreindhold 1.7-2.1% (v-v) Deioniseret AJC 70 Bx Æblepuré 12-14 Bx 0.2-1.0% (v-v) Æblepuré koncentrat 30-32 Bx 0.2-1.0% (v-v)...
Tunesien, Hammam Sousse
... vores oliven for at opnå den bedst mulige olivenolie. Dette resulterer i lav syreindhold og lav PV i vores olivenolie. Kategori af olivenolie: Ekstra jomfru olivenolie Økologisk status: Ja Flaskevolumen: 1L Pakning: Marasca glasflaske Produktoprindelse: Tunesien Flaske/karton: 12 flasker Karton/palle: 84 kartoner Flaske/palle: 1008 flasker Flaske/20': 10080 flasker Palle/20': 10 paller Flaske/40': 20160 flasker Palle/40': 20 paller...
Tunesien, Tunis
...Økologisk Kaktusfignereddike er en ren eddike med en karakteristisk frugtagtig smag. Den er udelukkende fremstillet af frugter fra økologisk landbrug. Fermentering af alkohol Fermentering af eddike Regulering Opbevaringsplads Flaskefyldning Kategorier: Fødevareprodukter Naturlig eddike Farve: lys brun Syreindhold (eddikesyregrad): 5% (+ 0,5%) Lugt: kaktusfigner Syreindhold: pH lav: 2,8 Udseende: klar Restalkohol: < 0,5%...
Frankrig, Capdenac Gare
...ERGYNUTRIL er en original serie af proteinbaserede præparater uden aspartam. • Eksklusiviteten af formlen: 2 kilder til protein for en afbalanceret tilførsel af aminosyrer: protein fra økologisk mælk, godt tolereret soja protein med lav syreindhold Proteiner bidrager til opretholdelse og øgning af muskelmasse samt til vedligeholdelse af en normal knoglestruktur...
Frankrig, Cournonterrale
...Olivensolien Picholine ekstra jomfru fra Oleisys, En enestående monovarietal olivenolie: En certificeret ekstra jomfru serie, lavet af de mest prestigefyldte og lækre franske oliven "picholines." Kvalitet ud over det sædvanlige: Håndplukning og koldpresning sikrer en sjælden kvalitet af naturlige aromaer og en lav syreindhold (mellem 0,2 og 0,3%). Bevarede sundhedsmæssige fordele: De...
Portugal, Matosinhos
... Trás-os-Montes oprindelse. Casa Valbom olivenolie produceres på Carvalho Neto familiens gård, beliggende i Valbom dos Figos. Fra sammensmeltningen af oliven fra verdeal, madural, cobrançosa og negrinha de freixo, opnås denne olivenolie med en mild smag, lav syreindhold og god fordøjelighed. Tilgængelig emballage: 250ml (glasflaske) / 500ml (glasflaske) / 750ml (glasflaske) / 1L (glasflaske) / 5L (glasflaske) / 5L (plastik)...
Grækenland, Agios Athanasios
...Det fremragende ekstra jomfru olivenolie fra Olivenland 250ml er monovarietal af Koroneiki-sorten med en meget lav syreindhold på op til 0,4% af uovertruffen kvalitet. Det produceres ved koldpresning, hvilket bevarer alle dets næringsstoffer samt den afbalancerede og frugtagtige smag.
... med vores særlige risteteknikker. Vi præsenterer Aspresso Sumatra, som har lav syreindhold og plante- samt krydderiagtige aromaer, malet og pakket i vores specielt designede 500 g cylindrisk emballage, der holder på friskheden og aromaen i lang tid. Du kan justere bryggetiden efter den ønskede grad af aroma og smagsstyrke.
Tyrkiet, İstanbul
...Mekele Blend kaffe har en blød smag og en lav syreindhold, og er en etiopisk bønne. Den er tørret ved helt naturlige metoder i Etiopien. Addis Ababa Coffee har specielt udviklet denne 'Blend' til kunder, der elsker en blød smag. Det er det rigtige valg for at nyde hver time af dagen. Hos Addis Ababa Coffee ristes alle bønner ved forskellige temperaturer og tider afhængigt af deres aroma. Mekele Blend kaffe er opnået ved let ristning af etiopiske kaffebønner.
...Vore produkter er lavet af druer dyrket i Egeerhavet og eksporteres til mange dele af Europa med lav syreindhold, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.
Grækenland, 20200
...Ekstra jomfru olivenolie af høj kvalitet - Ekstra jomfru olivenolie med lav syreindhold, produceret i 2020-2021. Ren olivenolie af fremragende kvalitet. Dens renhed er opnået på naturlig vis og ikke gennem filtrering, da det bevarer alle sine gode egenskaber. Det fungerer også som medicin for den menneskelige krop. Ved at drikke en skefuld hver morgen, sammen med de vitaminer du får, mærker du en kæmpe forskel. Den kan pakkes i flasker på 250 ml, 500 ml eller, hvis der er en særlig bestilling, i enhver anden flaske du ønsker.
Portugal, Vilar De Andorinho
... enkelt anvendelse af denne pulverisator er tilstrækkelig til at behandle et stort område. Den eneste hybenroseolie med garanterede naturlige kvalitetsparametre. Lav syreindhold (bedre kvalitet og længere holdbarhed) Højt indhold af naturlige essentielle fedtsyrer, vitaminer A, E. Stearinsyre (fugtgivende og beskyttende), højt indhold af linolsyre (reparerer og beskytter din hud) og linolensyre - Omega 3 og Omega 6 - (stimulerer hudregenerering). Oliesyre - Omega 9 - (fugter, nærer og beskytter).
Grækenland, Nea Epidavros
Vi producerer ekstra jomfru olivenolie med meget lav syreindhold, i olivenlunde i Ny Epidavros og Ligourio (det antikke teater i Epidavros) i Argolis. Områder, der er anerkendt og beskyttet med en specifik betegnelse (PDO) for den fremragende kvalitet af produktet, fra Den Europæiske Union. Vores olie er udelukkende af højeste kvalitet fra vores ejendomme. Vi arbejder kun selv med produktionen...
Italien, Biancavilla
...Nocellara Etnea. En alsidig cultivar, da den er velegnet til produktion af ekstra jomfruolivenolie med meget lav syreindhold, samt til forarbejdning af bordoliven. "Vores olie er 100% italiensk." Produktionsprocessen begynder med dyrkningen af oliventræerne på vores egne jorde. Vores virksomhed dyrker uden brug af pesticider! Høsten foregår manuelt, hvilket sikrer en højere kvalitet af det endelige...
Grækenland, Athens
...). Den har også en usædvanligt lav syreindhold (0,3%). En ekstraordinær olivenolie med høje organoleptiske egenskaber. Den er koldpresset udelukkende ved mekaniske metoder fra de fineste friske oliven af Koroneiki-sorten. Olivensorter og produktion er beliggende i landet Lakonia (Sparta) i Peloponnes. Produktet fås i 500 ml glasflasker, pakket i papkasser med 6 flasker.
Anolive producerer helt ren og naturlig olivenolie fra oliven, der ikke har været udsat for kemisk gødning, kemisk behandling eller kemisk sprøjtning, i områder fri for trafik, industri og bymæssig forurening. Vores koldpressede olivenolie har lav syreindhold, lav peroxidværdi og er testet for renhed, hvilket giver en høj smagsoplevelse. Den fås i elegante flasker på 250 ml, 500 ml og 750 ml, og...
Italien, Caianello
... udviklet gennem mange års forskning og eksperimentering i samarbejde med eksperter i olivenolie, kokke og kulinariske kritikere med det eneste mål at skabe en fremragende olie, der kan forføre selv de mest kræsne og raffinerede smagsløg. Olie med meget lav syreindhold, koldpresset og velegnet til alle typer retter. Vore oliven høstes i første modenhed, hvilket forhindrer, at farven fra grøn...
...gryderetter, salater, supper. Dens typiske smag og intense aroma smages bedst ved at dyppe noget brød i den. Den ekstra jomfruolivenolie "OLIOTOLA", koldpresset fra oliven dyrket på Sicilien (Italien) og ufiltreret, er et 100% italiensk produkt. Høstsæsonen er fra oktober til november, olivenene plukkes i hånden og bringes straks til olivenmøllen og presses hver aften for at sikre en meget lav syreindhold og for at bevare alle dens værdifulde komponenter og dens karakteristiske smag, typisk for den sicilianske olie.
Storbritannien, Milford
... ML. Dyrket eksklusivt på en enkelt ejendom under de sneklædte toppe af Mount Hermon, er de indfødte Souri- og Baladi-oliven økologisk dyrket, håndplukket og koldpresset for at producere en lav syreindhold (<0,37%), lav peroxid (<3,98) overlegen ekstra jomfru olivenolie, rig på antioxidanter og sunde polyfenoler. Haramoun balancerer aromatisk frugtagtighed, bitterhed fra mandelskal og varm peber, og passer perfekt sammen med en frisk middelhavssalat eller grillet hvid fisk.
Frankrig, Paris
Leverandører til stjernemad og delikatesseforretninger, producerer KALIOS olivenolier af enkeltvarianter og Kalamata-oliven i det sydlige Peloponnes i Grækenland. KALIOS olivenolie er resultatet af en sund og håndværksmæssig landbrug. Olivenene plukkes i hånden og presses straks på møllen for at udtrække en ren olivenjuice. Med en meget lav syreindhold, under 0,35%, placerer KALIOS olier sig blandt de bedste olivenolier. KALIOS tilbyder også oliven, olivencremer samt bjerghonning, vilde urter, havsalt, bælgfrugter osv...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play