... distributører, som gradvist gør det muligt for os at øge vores salgsmængder. I Italien spreder vi ekstra jomfruolivenolie fra Spanien, regionen Andalusien, som har en særlig egenskab med lavsyreindhold, mens vi eksporterer til lande som Spanien, Tjekkiet, Storbritannien, Portugal, produkter under vores mærke DIBELLO.
Fra den 1. januar 2022 blev kontoret i Pioltello (MI), via 1° Maggio, 39 indviet, hvor vi tapper ekstra jomfruolivenolie og økologisk ekstra jomfruolivenolie, begge under mærket DIBELLO.
...Derfor afslutter de deres modning i anden halvdel af august. De meget søde frugter har en lavsyreindhold og er sprøde. Den tredje type, chojurolar, er større end de andre (gennemsnitligt 400 g og 8 cm i diameter), men stadig saftige og sprøde. Denne type, der blev født i Japan i 1895, er den mest populære nashi-type på grund af sin størrelse. De kan opbevares i køleskabet i op til seks måneder.
...med klarhed og frugtagtig fornemmelse. Respekten for naturen, de traditionelle høstteknikker, den personlige pleje samt det middelhavsmiljø giver os en Ekstra Ekstra Jomfru olivenolie med lavsyreindhold tæt på det absolutte nul.