Tyrkiet, Izmir
...De bedste olivenolieprodukter har en syreindhold på mellem 0,1 % og 1 %. Olivenolier med en syreindhold på under 2 % kaldes 'naturlig første'. Olivenolier med en syreindhold på op til 0,8 % kaldes 'koldpresset'. - lav syreindhold olivenolie - den laveste syreindhold olivenolie - olivenolie mærker med lavt syreindhold - lav syreindhold olivenolie - lav syre olivenolie - olivenolie mærker med lavt...
... med vores særlige risteteknikker. Vi præsenterer Aspresso Sumatra, som har lav syreindhold og plante- samt krydderiagtige aromaer, malet og pakket i vores specielt designede 500 g cylindrisk emballage, der holder på friskheden og aromaen i lang tid. Du kan justere bryggetiden efter den ønskede grad af aroma og smagsstyrke.
Tyrkiet, İstanbul
...Mekele Blend kaffe har en blød smag og en lav syreindhold, og er en etiopisk bønne. Den er tørret ved helt naturlige metoder i Etiopien. Addis Ababa Coffee har specielt udviklet denne 'Blend' til kunder, der elsker en blød smag. Det er det rigtige valg for at nyde hver time af dagen. Hos Addis Ababa Coffee ristes alle bønner ved forskellige temperaturer og tider afhængigt af deres aroma. Mekele Blend kaffe er opnået ved let ristning af etiopiske kaffebønner.
...Vore produkter er lavet af druer dyrket i Egeerhavet og eksporteres til mange dele af Europa med lav syreindhold, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser.
Anolive producerer helt ren og naturlig olivenolie fra oliven, der ikke har været udsat for kemisk gødning, kemisk behandling eller kemisk sprøjtning, i områder fri for trafik, industri og bymæssig forurening. Vores koldpressede olivenolie har lav syreindhold, lav peroxidværdi og er testet for renhed, hvilket giver en høj smagsoplevelse. Den fås i elegante flasker på 250 ml, 500 ml og 750 ml, og...
Tyrkiet, Izmir
...Derfor afslutter de deres modning i anden halvdel af august. De meget søde frugter har en lav syreindhold og er sprøde. Den tredje type, chojurolar, er større end de andre (gennemsnitligt 400 g og 8 cm i diameter), men stadig saftige og sprøde. Denne type, der blev født i Japan i 1895, er den mest populære nashi-type på grund af sin størrelse. De kan opbevares i køleskabet i op til seks måneder.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play