...Net af uigennemtrængeligt monofilament polyethylen med høj densitet, UV-stabiliseret, med forstærkede kanter, særligt velegnet til fremstilling af dække til olivenhøst med mekaniske rystere.
Ved næsten helt at undgå kontakt mellem frugten og jorden, giver det en værdifuld hjælp til at bevare en meget lavsyreindhold, hvilket er til fuld fordel for det endelige produkt.
...En lang proces med forskning og udvælgelse af de bedste Arabica-kaffer fra Peru, Indien og Brasilien, ristet med absolut præcision for at skabe et "idyl" og give sig selv et øjeblik til at værdsætte livet gennem en kop kaffe.
En evocativ blanding med meget lavsyreindhold, en sød, raffineret og aromatisk smag, fremhævet i koppen af de olfaktoriske noter af hasselnød og røde frugter.
...Olivens olie af højeste kvalitet, fremstillet ved koldpresning af grønne oliven, der er plukket og straks malet: Coltofranto.
Opbevaret under kvælstof i rustfrie ståltanke, er den kendetegnet ved lavsyreindhold og høj polyfenolindhold: denne olie opfylder kravet med en koncentration over 250 mg/Kg af hydroxytyrosol, tyrosol, oleuropein og deres derivater.
Med en intens frugtagtig smag og en...
...Den økologiske ekstra jomfruolivenolie BIO Terre Caudine er et produkt fra økologisk landbrug, der kendetegnes ved en meget lavsyreindhold (0,1%) og et højt indhold af polyfenoler og vitamin E. Olien er fremstillet af olivensorterne Ortice, Ortolana og Racciopella, som er høstet direkte fra vores olivenlunde. Dyrkningen af oliven foregår økologisk med kun brug af organiske gødninger. Efter høsten i slutningen af oktober følger en øjeblikkelig presning af oliven med den traditionelle koldpresningsmetode, der er i stand til at bevare olies organoleptiske egenskaber.
...Nocellara Etnea. En alsidig cultivar, da den er velegnet til produktion af ekstra jomfruolivenolie med meget lavsyreindhold, samt til forarbejdning af bordoliven. "Vores olie er 100% italiensk." Produktionsprocessen begynder med dyrkningen af oliventræerne på vores egne jorde. Vores virksomhed dyrker uden brug af pesticider! Høsten foregår manuelt, hvilket sikrer en højere kvalitet af det endelige...
... udviklet gennem mange års forskning og eksperimentering i samarbejde med eksperter i olivenolie, kokke og kulinariske kritikere med det eneste mål at skabe en fremragende olie, der kan forføre selv de mest kræsne og raffinerede smagsløg.
Olie med meget lavsyreindhold, koldpresset og velegnet til alle typer retter. Vore oliven høstes i første modenhed, hvilket forhindrer, at farven fra grøn...
...gryderetter, salater, supper. Dens typiske smag og intense aroma smages bedst ved at dyppe noget brød i den. Den ekstra jomfruolivenolie "OLIOTOLA", koldpresset fra oliven dyrket på Sicilien (Italien) og ufiltreret, er et 100% italiensk produkt. Høstsæsonen er fra oktober til november, olivenene plukkes i hånden og bringes straks til olivenmøllen og presses hver aften for at sikre en meget lavsyreindhold og for at bevare alle dens værdifulde komponenter og dens karakteristiske smag, typisk for den sicilianske olie.
... distributører, som gradvist gør det muligt for os at øge vores salgsmængder. I Italien spreder vi ekstra jomfruolivenolie fra Spanien, regionen Andalusien, som har en særlig egenskab med lavsyreindhold, mens vi eksporterer til lande som Spanien, Tjekkiet, Storbritannien, Portugal, produkter under vores mærke DIBELLO.
Fra den 1. januar 2022 blev kontoret i Pioltello (MI), via 1° Maggio, 39 indviet, hvor vi tapper ekstra jomfruolivenolie og økologisk ekstra jomfruolivenolie, begge under mærket DIBELLO.