Italien, Cortazzone
207km
... nødder fra Baldaiassa ristes dagligt med en medium ristningsgrad, som giver frugten den uforvekslelige, velafbalancerede og intense aroma. For at bevare den og holde den uændret over tid, pakkes de vakuum inden for 24 timer efter forarbejdning. Holdbarhed 12 måneder.
Italien, Basilicanova-Montechiarugolo
116km
... pålideligt, holdbart over tid og i stand til at imødekomme de mest krævende krav til kvalitet og hygiejne. I vil have mulighed for at købe skræddersyede og ikke-standardiserede nedføringsmaskiner, såsom søjlenedførere, tre-niveau nedføringsmaskiner, hængende nedføringsmaskiner og søjlearme. Rovom tilbyder avanceret udstyr til slagterier og maskiner til slagtning og forarbejdning af kød, som gør det...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play