Italien, Ponte Galeria
38km
...Produceret i Japan med traditionel metode til naturlig fermentering, adskiller Koikuchi sojasauce sig fra de industrielle sojasaucer på markedet, da den ikke fremstilles med industrielle metoder, men derimod med den gamle originale metode, der indebærer en lang fermenteringsproces, opnået med naturlige ingredienser: soja, hvede, salt, kildevand af højeste renhed og koji. Koikuchi Nipponia...
Italien, Albano Laziale
43km
La Pinsa Romana er en ret med en rig historie, hvis oprindelse går tilbage til det gamle Rom. Den moderne fortolkning af opskriften har gjort dette produkt unikt i sin art: dejen er sammensat af en blanding af mel, såsom hvede, ris og soja, med en høj procentdel vand, surdej og uden tilsætning af tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. De vigtigste kendetegn er: - den ovale form - sprødheden i kanten - høj fordøjelighed opnået gennem en hævning på 48-72 timer. Projektet Pinsa 2.0 har til formål at skabe et traditionelt produkt i moderne stil, tilgængeligt for alle!

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play