Italien, Giuliano
228km
...Farina "O", Farina "00", sukker, salt, animalsk fedt, betacaroten. FARFILLING: Ricotta af komælk, sukker, semulje, kandiseret appelsin, appelsinpuré, aroma kanel, vanilje. FORBEREDELSE: Pensl med æggeblomme. Bag ved 220° i forvarmet ovn. BAKNING: Cirka 18/20 minutter. Opbevaring ved -18°. Produktet skal tøes op.
Italien, Sonnino
183km
... mozzarella Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Fabrik i Berlin Den tredje fabrik, den nyeste i rækkefølge, blev indviet i 2002 og ligger i Berlin i Tyskland: her produceres økologisk komælk mozzarella og ricotta samt komælk mozzarella og ricotta.
Italien, Cassino
229km
et italiensk virksomhed, der beskæftiger sig med distributionen af nogle af de mest fremtrædende produkter fra den italienske fødevaresektor. De vigtigste produkter, der stilles til rådighed for kunderne, er: mozzarella, bøffelost DOP, komælk- og fåreoste, 100% italiensk ekstra jomfruolivenolie, pasta, tomatsauce, konserverede varer ..... og andre fødevarer. Virksomheden søger kunder og partnere, der også kan være fødevaredistributører.
Vi producerer Fior di Latte, mozzarella lavet af bøffelmælk, fåre-, gedde- og komælk oste, fåre- og gedde-ricotta, bøffelricotta samt yoghurt lavet af komælk, bøffelmælk og gedde-mælk.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play