Italien, Ponte Galeria
61km
...Det er en brødkrumme i flager, typisk for det japanske køkken, der bruges til tilberedning af friturestegte fødevarer, enten alene som en almindelig panering eller tilføjet til tempura. Nipponia Panko produceres efter traditionen, ved at bruge hvidt brød, der er specielt fremstillet til at blive reduceret til mere eller mindre store flager, uden tilstedeværelse af brødskorpe indeni, for at producere en panering uden sammenligning. Takket være størrelsen på de groft malede brødflager vil paneringen blive lettere, mere tør og mere sprød.
Italien, Firenze
111km
...Mødet mellem markchampignon og oliven med sort trøffel har givet liv til en fremragende creme med en stærk og markant smag. Følelsen af skov breder sig i det omgivende miljø, så snart glasset åbnes. Ingredienser: dyrkede markchampignon (agaricus bisporus), oliven, sommertrøffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: Vi anbefaler vores trøffelcreme med kød, både hvidt og rødt, med æg, lækker på skiver af ristet brød, kanapéer og kiks. Den kan også bruges som fyld til tortellini og ravioli.
...Vores chili har en mild styrke og en frisk duft af peberfrugt, som er behagelig at nyde, selv med en skefuld sukker lagt på brød eller på crostini. Den er også unik til at farve og give smag til retter i hvidt som pasta med kål og blomkål eller med grøntsager, og den er vidunderlig med oste... Nettovægt 190 g.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play