Italien, Montecorvino Rovella
225km
... muligt (og ikke kun for denne lille virksomhed i vores region) at komme videre. Pastificio Tortora er en familieejet virksomhed, ren og omhyggeligt plejet i mindste detalje; alle processer følges nøje af ejeren. De bedste semolinaer af hård hvede fra Tavoliere (især den fra Altamura) kommer direkte fra Puglia og Molise, hvor triticum durum stadig repræsenterer et særligt produkt rigt på vitaminer...
Italien, Albano Laziale
44km
IL Michelangelo della Pizza i Albano Laziale i Castelli Romani (Rom) Bageri med træfyret ovn, produktion af hjemmebagt brød, Genzano-brød, Lariano-brød. Romersk pizza, hvid og rød pizza, Velletrana-pizza og produktion af typiske bagværk fra Castelli Romani. Fra udvalget af de bedste blandinger af hård hvede, mel 00 og fuldkorn opstår vores vidunderlige produkter. Hver morgen bages, i henhold til...
Italien, Santa Maria La Carità
192km
...Behandlingen af Tørret Pasta: den anvendte fremstillingsmetode er skånsom og består grundlæggende af 4 forskellige faser: Fase af æltning: vi bruger udelukkende 100% italienske hård hvede semoliner med højt proteinindhold. Hver pastatype kræver en passende blanding af semolina og vand. Kold æltning (ikke over 35°C) forhindrer "termisk denaturering" af gluten, den værdifulde substans der findes i...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play