Italien, Misano Adriatico
218km
...Oplev den unikke smag af CORDISCO Caciocavallo affumicato. Hele formen på 2 kg for at tilfredsstille enhver smag. Håndlavet kvalitetsprodukt, der er røget med omhu, for en intens og omsluttende smag. Perfekt til enhver lejlighed, ideel til at ledsage retter eller til at nyde alene. Tilgængelig nu!
...Caciocavallo er en ost lavet af rå bufamelk fra Cilento, med en kugleformet pasta, der har en diameter på 9-12 cm og en højde på 12-20 cm. Denne form er resultatet af manuel bearbejdning af løben. Skorpen er meget tynd, glat og hvid. Pastaen er semihård, elastisk og har en elfenbensfarve. Typer og Formater Hvid og Røget. Vægt: cirka 1 kg pakket vakuum Kode: CACIOFERR OPBEVARINGSTID: 60 DAGE...
...SCAMORZA OG CACIOCAVALLO FRA KØD OG VANDBUFFEL, HVITE OG RØGTE...
... mozzarella og ricotta di Bufala og især til mejerianlæg til produktion af enhver type "pasta filata"... ost, såsom mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata osv. Vi er også specialiserede i fremstilling og opgradering af mini mejerilinjer med forskellige produktionskapaciteter. -Alle vores MINI mejerier er "skræddersyede" i henhold til kundens specifikke krav.
Italien, Sicignano Degli Alburni
29km
Der findes stadig mange små virksomheder i vores SØD, som arbejder med råvarerne, ligesom vores bedsteforældre gjorde for længe siden: med passion, med opmærksomhed, med ægthed, med dedikation, med enkelhed for at bringe smage, der næsten er forsvundet, til vores borde. Et eksempel kunne være CACIOCAVALLO LUCANO STAGIONATO IN GROTTA, der kun og udelukkende er produceret med mælk fra Podolica-køer...
Italien, Eboli
232km
...Podere San Vincenzo i Eboli (SA) opdrætter bøfler med henblik på produktion af mælkeprodukter: bøffelmozzarella, scamorza og caciocavallo. Ved at have mulighed for at kontrollere hele produktionscyklussen er kvaliteten garanteret og certificeret. Dets primære mål er ikke mængden, men kvaliteten af produkterne. Det er værd at fremhæve, at Podere San Vincenzo i syv på hinanden følgende år har fået anerkendelse fra AIA (Associazione Allevatori d'Italia) som den bedste opdræt i Italien for både mængde og morfologisk kvalitet af mælken.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play