Italien, Fidenza
244km
... Italpast Gluten Free processteknologier muliggør pastificering ved brug af forgelatiniserede mel eller råmel, der er opnået direkte fra råmaterialet; Italpast Pregel Tech er løsningen til at gelatinisere råglutenmel, som indebærer indsættelse af en dampinjektionskogekar i linjen. Linjer til produktion af frisk pasta bekræfter vores virksomheds know-how i at designe moderne produktionsanlæg til...
Italien, San Rocco a Pilli
103km
... og tørret økologisk pasta - Forarbejdet i vores BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - Små kikærter fra Chianti - Små varierede linser - Spelt og perlebyg - Ristet byg over åben ild - Afskallet hirse - Stenkværnet mel fra korn og bælgfrugter - Havregryn - Toscaniske supper - Turistindkvartering: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i vores 2 gårde i Siena: Podere Cartaio og Podere Poggio al Sole - Turistindkvartering i Firenze: Villa Panzano. Direkte salg i virksomhedens salgssted, Podere Le Casacce - Til vores gæster: måltider med vores økologiske produkter.
Italien, Panicale
37km
Vores virksomhed er beliggende ved bredden af Lago Trasimeno, mellem de umbriske og toskanske bakker; disse vidunderlige områder giver vores hvedeblandinger unikke dufte og smage, som viser deres merværdi til slutforbrugeren gennem ethvert bagværk, konditorvarer, pizza eller frisk pasta lavet med vores mel. Alle vores mel er strengt produceret uden tilsætning af tilsætningsstoffer, uden tilsat gluten, uden behandlingsmidler eller proceshjælpemidler.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play