Italien, Montalcino
60km
... pietraserena, galestro og kalksten. Vinkælderen rummer fade på 25 kvintal af fransk eg, fade på 39 kvintal af slavisk eg og fjorten barrique af forskellige træsorter, der kun bruges til Rosso Toscano. Modningen i eg for Brunello varer i tre år, efterfulgt af en lagring på seks måneder på flaske. Vinene er af traditionel stil.
Italien, Montelibretti
83km
... velegnet til forbrug af gedeprodukter. Mejeriet har CE-mærket (IT F8W1G CE). Virksomheden er specialiseret i produktion af friske oste, såsom primo sale, stracchino og robiola, lagrede oste og ricotta. Der produceres også hvid og frugtyoghurt samt pasteuriseret mælk. Vores kommercielle tilbud fokuserer på Orazio-osten, en semi-lagret ost, der er velegnet til bordforbrug og markedsføres efter nogle ugers lagring. Den tørre salting og lagringen i naturlige lokaler gør den unik med sine sensoriske egenskaber.
Italien, Bagnara Di Romagna
189km
... produkter: most til balsamicoeddike og druesaft, termokonditionerede vine og basis for mousserende vine, samt kvalitets hvid- og rødvine. En moderne kælder, udstyret med køleskabe til bearbejdning af most og vine, er suppleret med tragtanlæg til modtagelse af druer og et lagerrum til lagring af vinbrændevin i egetræsfade.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play