...For smagens skyld kunne vi ikke overse en pecorino med chili i pasta.
Friskheden af osten, kombineret med den krydrede chili, gør dette produkt absolut spændende. Vi tilbyder det i løs vægt og i vakuumpakning, både hele og skåret i halve og kvarte. Vi tilbyder det i to formater, skålformet og lige kantet.
Skålformet størrelse med en vægt på ca. kg. 1,5 hele løs vægt. Vakuumpakning hele kg. 1,5 ca.; ½ kg. 0,700 ca.; ¼ kg. 0,350.
Lige kantet størrelse hele løs vægt kg. 2,2 ca. Vakuumpakning hele kg. 2,200 ca.; ½ kg. 1,100 ca.; ¼ kg. 0,550 ca.
Virksomheden Giuseppe Calvi & C. srl er et gammelt olivenoliehus, grundlagt i 1921 af Giuseppe Calvi og i dag drevet af Gianni og Luca Calvi sammen med en lille, men dygtig gruppe af medarbejdere.
Selskabets hovedkontor har altid været på nummer 56 i via Garessio i Imperia Oneglia, mens virksomhedens oliemølle ligger i Pontedassio, midt i olivenlunde i Oneglia-dalen.
Vores forretningsstrategi er...
...Denne BOTALLA Tometta med chili på 700g er den perfekte kombination af italiensk ost og chili. Den krydrede smag af chili passer perfekt sammen med ostens blødhed, hvilket skaber en unik og lækker smag. Tilføj et strejf af krydderi til dine retter med BOTALLA's Tometta med chili.
...Ekstra jomfru olivenolie smagt til med chili, helt fremstillet af sicilianske oliven ved koldpresning. For information og priser bedes du kontakte os på vores e-mailadresse.
...Piemontesiske chili fyldt med tunbaseret dej 280gr - l'Artigiana del Fungo-Sassello
De fyldte peberfrugter fra Artigiana del Fungo-Sassello er håndlavede dumplings, lavet af friske Piemontesiske peberfrugter af høj kvalitet fyldt med tunbaseret dej i ekstra jomfruolivenolie. Fremragende som en forret eller aperitif.
Macara ® er et fødevaremærke fra det indre Sicilien, i Mirabella Imbaccari, beliggende i Imachara godsets område i Catania-provinsen. Virksomheden skiller sig ud ved at bevare en stærk håndværksmæssig forarbejdning, med fokus på innovation og sikkerhed i hver fase af produktionscyklussen.
At følge hele kæden, fra dyrkning på markerne, til høst, til forarbejdning, gør det muligt at garantere ægthe...
...Aromatisk og velsmagende krydderi.
Perfekt som tilbehør til en kødret og ideelt til at lave forretter.
INGREDIENSER:
Tørrede tomater, koldpresset olivenolie, solsikkeolie, frisk basilikum, oregano, frisk hvidløg, chili i varierende mængder.
Pakninger på: 290 g; 950 g; 2.850 g
VEGAN GOURMET...
...Il Salamino er en af de mest populære pølser i Italien, og vi har ønsket at genskabe en Calabrese version, der kendetegnes ved sin klare røde farve og sin krydret smag. Den fremstilles strengt fra skulderen og maven af svinet, til hvilket der tilsættes svinefedt, alt sammen hakket fint separat og derefter blandet sammen med tilsætning af typiske krydderier fra Calabrese pølser som peber, chili og...
...Riscrackerne er en lækker snack, der er perfekte til at knaske på som en mellemmåltid eller en forret med venner. For at gøre dem mere spændende er riscrackerne lavet i stjerneform, hvilket gør dem ideelle til at skabe et originalt og unikt buffet. For at berige smagen af riscrackerne er der tilføjet chili, som giver dem en livlig og uimodståelig smag. En af styrkerne ved denne chili-snack er...
...Guanciale er en pølse lavet af svinekind. Kødets masseres med salt i cirka fem dage. Peber og chili tilsættes, og det krydres med rosmarin og salvie for at gøre kødet endnu mere velsmagende. Modningen, som varer fra 60 til 90 dage, foregår i miljøer med optimal temperatur og fugtighed. Det bruges i madlavning i forskellige opskrifter og saucer: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for at nævne de mest berømte.
...Vore auberginer, som er typisk sicilianske, bliver håndlavet, skåret i skiver, krydret med duftende lokal oregano, hvidløg, et nip chili og opbevaret udelukkende i ekstra jomfru olivenolie.
...Coppa di testa, også kaldet coppa in cassetta, er lavet med hovedkødet og med tilsætning af ædle dele af svinet. Produceret af de "gamle slagtere" og kyndigt overleveret fra den gamle opskrift. Let aromatiseret med citron og appelsin, lækker som en snack eller serveret med ekstra jomfruolie og chili som en hovedret. Velsmagende.
...Caciotta fior di bontà er en frisk ost med tilsatte mælkesyrebakterier, der gennemgår en kort tørreperiode.
Selvom det er en halvfast ost, er den cremet indeni med en sød/let syrlig smag og ekstremt velsmagende. Vi producerer den også i varianter med chili og oliven.
Det er et fremragende produkt at nyde alene eller sammen med brød eller crostini, eller i kombination med salater eller forretter.
...KRYDDEROLIER BASERET PÅ EKSTRA JOMFRU OLIE
For at forene smag og praktisk anvendelse i køkkenet, har vi kombineret ekstra jomfru olie med middelhavs- og andre krydderier:
- Porcini svampe
- Hvidløg
- Basilikum
- Sort trøffel
- Hvid trøffel
- Citron
- Chili
- Rosmarin...
...Udvalg af pølser og oste fra den italienske tradition. 30 måneders lufttørret skinke, lumbafilet, rød hvidløgssalami og pecorino med sort trøffel, oliven, chili og komælk. Klar til at nyde som snack eller til aperitiffer med venner.
...1. CREME AF BROCCOLI OG MANDEL
Delikat broccoli- og mandelcreme, ideel til jeres forretter eller til at smøre på en skive brød!
2. CREME AF BROCCOLI OG BØNNER
Delikat broccoli- og bønnecreme, ideel til jeres forretter eller til at smøre på en skive brød!
CREME AF BROCCOLI
Delikat broccoli-creme, ideel til jeres forretter
CREME AF BROCCOLI OG CHILI
Lidt krydret, denne broccoli- og chilicreme.
...Vores chili har en mild styrke og en frisk duft af peberfrugt, som er behagelig at nyde, selv med en skefuld sukker lagt på brød eller på crostini. Den er også unik til at farve og give smag til retter i hvidt som pasta med kål og blomkål eller med grøntsager, og den er vidunderlig med oste...
Nettovægt 190 g.
...Grillede auberginer
ARBEJDET FRA FRISK
Ruller af speck fyldt med delikat komælkost
Artiskokker à la contadina
ARBEJDET FRA FRISK
Soltørrede tomater marineret i middelhavsstil
ARBEJDET FRA FRISK
Oliven à la Monacale
Med chili, hvidløg, krydderier, salt...
... flere hundrede år gamle oliventræer samt aromatiserede olier med citron, rød mandarin, chili, rosmarin og trøffel.
Vi arbejder ikke med den store distribution, men med små butikker, restauranter og high-end gourmetbutikker.
Du kan finde nogle oplysninger om vores produkter i det vedhæftede, samt mere på www.essenzadipuglia.it...
...Typisk Calabrese salami lavet af rent svinekød, groft hakket, blandet med tilsætning af salt, naturlige krydderier og kvalitets chili, fyldt og modnet i naturligt tarmslag i cirka 45 dage. Vægt på cirka 300 g i naturligt tarmslag.
Emballage: A.T.M. - S.V
Uden konserveringsmidler
Uden gluten
Uden laktose
Uden farvestoffer...
Vores historie starter med en passion, der er født og vokset i familien i generationer. Kærligheden til jorden, kærligheden til området, kærligheden til Puglia. Vores sortiment: rustikke artiskokker, grillet artiskokker, skiver af artiskokker, grillet aubergine og i strimler, soltørrede tomater, krydrede chili. Desuden vores svampe-trio bestående af 3 typer svampe: chiodino, muschio og champignon. Uundgåelige er lampascioni i olie for at afslutte med vores flagskibsprodukt: kødfuld og velsmagende, grøn eller sort, Bella di Cerignola, verdens største oliven.
Vi dyrker og forarbejder gamle frugter som visciola, giuggiola og morbær for at lave unikke produkter i hånden, ligesom i gamle dage, som vil få dig til at huske den ægte smag af frugt. Visciola marmelade, giuggiola marmelade, morbær marmelade, figenmarmelade, chili marmelade, sapa, visciola vin, traditionel kogt vin, typiske produkter fra Marche som sapa.
... Calamignara (den sidstnævnte er en sjælden og indfødt art, der er typisk for vores område og bidrager til at give produktet en højere kvalitet), certificeret af CCPB, både på flasker og i dåser, samt paté af sorte/grønne oliven, aromatiseret olie med naturlige aromaer som citron, chili, rosmarin, basilikum, hvidløg; spiseoliven. Vores produkter er fremstillet og tappet i henhold til høje kvalitets- og...