Italien, Ripalimosani
228km
...krydderurter, pollen, pasta, fisk, kød LINEA NATURA: ekstraktorer til æteriske olier i dampstrøm LINEA APICOLTURA: rensemaskiner til pollen, maskiner til produktion af cremet honning, multifunktionelt anlæg til behandling af honning LINEA CASTAGNA: anlæg til vask, termisk behandling, pasteurisering af kastanjer; skalning af tørre og friske kastanjer LINEA TARTUFO: anlæg til vask, kogning og sterilisering af trøfler LINEA LATTE E FORMAGGI: minicaseificier, tørremaskiner til ost...
Italien, Montecorvino Rovella
177km
...proteiner og mineraler, som der laves mange forskellige former af, alle trukket gennem bronze. Tørringen, næsten naturlig, foregår ved 30/40°C i en periode fra 8 til 24 timer, så pastaen bevarer sin smag. Metoderne er derfor alle håndværksmæssige, men der er heller ikke udelukket bidraget fra de mest moderne teknologier, som blandt andet muliggør damp-pasteurisering, øjeblikkelig emballering af det friske i modificeret atmosfære og sterilisering af det færdige produkt. Produktion ligger på omkring 1.200 kilogram om dagen.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play