Italien, Misano Adriatico
149km
...Køkkeneksperter vil sætte pris på vores lækre fløde VIRGILIO. Med sit indhold på 25% fedt vil denne fløde tilføje cremede og smagfulde nuancer til dine yndlingsretter. Prøv den i pasta, supper og desserter for et strejf af raffinement og smag. Tilgængelig i en flaske på 1 liter.
Italien, Forlì
182km
... til at lave supper og gryderetter med grøntsager, men kan også bruges til at forberede særlige pastaer som pizzoccheri eller polenta taragna. Med rå boghvede er det også muligt at lave fremragende brød. De afskallede boghvedefrø skal ikke blødlægges; det er tilstrækkeligt at skylle dem under rindende vand og koge dem i en gryde med saltet vand (forhold: 1 del boghvede og 2 dele vand) i 20-30 minutter, indtil vandet er helt absorberet.
Italien, Campobasso
203km
... med det når som helst og hvor som helst. Sammenlignet med andre autoklaver til sterilisering fra Frigojollinox, kan man med STERYcook også lave mad, sautere og koge som med en almindelig kogekedel. Den dobbeltvægget konstruktion med termisk væske sikrer en jævn varmefordeling på væggene og bunden med en ensartet temperaturledning. Fremstillingen af roux, supper, saucer og meget mere er meget enkel, takket være den ekstremt lette håndtering af anlægget, selv ved store mængder.
Italien, San Rocco a Pilli
185km
... og tørret økologisk pasta - Forarbejdet i vores BioLaboratorium, i Podere Le Casacce - Små kikærter fra Chianti - Små varierede linser - Spelt og perlebyg - Ristet byg over åben ild - Afskallet hirse - Stenkværnet mel fra korn og bælgfrugter - Havregryn - Toscaniske supper - Turistindkvartering: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i vores 2 gårde i Siena: Podere Cartaio og Podere Poggio al Sole - Turistindkvartering i Firenze: Villa Panzano. Direkte salg i virksomhedens salgssted, Podere Le Casacce - Til vores gæster: måltider med vores økologiske produkter.
Italien, Fondi
156km
...SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idee Skabe saucer "klar til brug" til hurtigt at lave de mest populære retter fra de kystnære områder i Middelhavet som: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Cous Cous, Supper, Vellutate og Polenta. La Tradizione Brug kun de ældste råvarer fra det mediterranske køkken som: Fangst fra Middelhavet FAO 37, Olivenolie fra Itri (lt), Datterino-tomater fra Pachino...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play