Ingen resultater fundet inden for en radius på 75km.
Resultater i en radius af 250km vises.
Frankrig, La Fouillade
147km
...Den økologiske coppa fra Ferme de la Rousse er lavet af nakkekød. Kødet er smagfuldt og mørt. Det kan nydes råt i tynde skiver som en forret, og når det grilles, passer det perfekt til en raclette eller en brunch.
Frankrig, Laissac
189km
... oksekød, chorizo, guanciale, tørret pølse, saucisson, udgør vores sortiment af nitritfri charcuteri fremstillet i vores værksted i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF er også opfinderen af Popines: fint skåret charcuteri i et 100% genanvendeligt og pantbart glas. Når den er vakuumpakket, kan Popinen holde sig i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i 3 størrelser (Popine, Marmite, Chaudron), vil den ledsage dine raclette-retter om vinteren og charcuteri-plader om sommeren.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play