Frankrig, Oraison
160km
...Le Moulin Paschetta Henry tilbyder et bredt udvalg af olier af høj kvalitet. Siden 1922 har vores virksomhed produceret og fremstillet olivenolie med fokus på bæredygtigt landbrug, samtidig med at vi bevarer de traditionelle teknikker. Høsten af oliven foregår manuelt ved hjælp af manuelle og pneumatiske kamme for at bevare kvaliteten af olivenene. Derefter maler vi frugten med en simpel mekanisk teknik uden tilsætning af kemiske produkter eller ændring af temperatur. Ved afslutningen af denne proces opnår vi en ekstra jomfru olivenolie med en fri syreindhold på under 0,8%.
Frankrig, Saint Cannat
187km
... - Le Moulin de Gassac, som er oprindelsen til rygtet om Aniane terroiret i Languedoc. DRUESORTER Cabernet Sauvignon 40 % Grenache 40 % Syrah 13 % Merlot 4 % Cabernet Franc 3 % SMAGSNOTER En fin og delikat næse, modne røde frugtaromaer, med især kirsebær som skiller sig ud. På ganen er der udtalte noter af kakao med en kompleks finish på tobaksaromaer. Munden præges af sin rigdom, sine fine og silkeagtige tanniner; en meget flot balance og især sin vedholdenhed i munden.
Frankrig, Noyers Sur Jabron
131km
Produktion af safran i pistiller i Haute Provence, 10 km fra Sisteron, i Jabron-dalen. Økologisk landbrugsmiljø, markerne bruges af en økologisk lammeopdrætter fra Sisteron. Hjemmelavede marmelader af bær og safran. Gratis besøg og smagning på gården fra marts til november. Mulighed for parkering for campingvogne.
Frankrig, EMERINGES
115km
...Le Domaine de Gry-Sablon og Vins Dominique MOREL producerer flere appellationer i crus fra Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Domaine leder i Beaujolais-regionen, vi søger seriøse importører i forskellige lande, hvor vi endnu ikke er distribueret.
Matchende produkter
Doamine de Gry-Sablon
Vine fra Beaujolais
Frankrig, Montpellier
217km
...LE MOULIN DU SAURET er en virksomhed, der blev grundlagt i 1146, og er den lokale partner for det håndværksmæssige bageri. LE MOULIN DU SAURET har det økologiske mærke til at fremstille melet "RASPAILLOU", der stammer fra hvede fra Gard, samt godkendelsen af Møllen du SAURET til at fremstille melet med Label Rouge "La Festive". Siden 2011 har installationen af 500 m² solpaneler på møllebygningerne gjort det muligt at producere 30% af møllens elforbrug.
Den eneste håndværkschokoladeproducent, der forarbejder kakao i regionen Paca! THEOBROMEUR CHOCOLATIER med en overbygning i agro-fødevarer, Daniel Eynard, forarbejder udelukkende kakao fra Elfenbenskysten! Han fremstiller sin egen chokoladeovertræk! i sin mikroenhed i Venelles i Provence! Mørk chokolade og mælk 100% fra Elfenbenskysten, den eneste ægte mono-ursprungs monovarietal i Frankrig! Uden...
Frankrig, La Voulte Sur Rhone
69km
Frankrig, St Laurent Du Verdon
184km
Frankrig, Allauch
215km
Frankrig, Jabrun
193km
Frankrig, Vernantois
150km
Frankrig, Draguignan
215km
Frankrig, Les Mages
149km
Frankrig, Cadière D'Azur (La)
237km
Frankrig, Metabief
183km
Frankrig, Mirabel Aux Baronnies
111km
Frankrig, Perreux
125km
Frankrig, Vitrolles
208km
Frankrig, Riom
185km
Frankrig, Le Mayet D Ecole
188km
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play