Frankrig, Laissac
221km
... af verdens bedste peber! Tørret kød fra svinekammen, denne Coppa tilbyder en charcuteri uden nitrit og konserveringsmidler, 100% naturlig. For resten gør naturen sit arbejde i vores tørreanlæg ved blidt at tørre disse smukke hele stykker kød, der er saltet og peberet i hånden. Denne håndlavede coppa vil komme ud af tørreanlæggene efter 3 til 4 måneder for at blive fint skåret og tage plads i sit glas før den vakuumpakkes. Oprindelse: Laissac, Aveyron Vægt: 600g DLC: 90 dage...
Frankrig, Bressolles
204km
...SUNKISS-MATHERM er baseret i Bressolles. Virksomheden er specialiseret i industrielle anvendelser af infrarød stråling såsom: infrarøde stråler, IR-udsendere. Den bidrager med sin ekspertise inden for undersøgelse, konstruktion og distribution af skræddersyede elektriske og gasdrevne stråler. SUNKISS-MATHERM's kommercielle tilbud inkluderer også komplette industrielle ovne til alle industrier til tørring, forvarmning, fortørring, forgelering med infrarød stråling (producent) eller tørretumblere og tørreanlæg med infrarød stråling.
Frankrig, Montmorot
155km
SODIMAV er en virksomhed, der specialiserer sig i salg og montering af præfabrikerede isoleringspaneler. Vi har solid erfaring inden for isolering, som vi udnytter til fordel for industrien i fødevaresektoren for at isolere deres bygninger; herunder mejerier, modningsrum, slagterier, pølsemagerier, kødskæring, tørreanlæg, catering, opbevaring ved både positive og negative temperaturer samt renrum...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play