Frankrig, Saint Martin Belle Roche
126km
...Pot på 250g af chokolade- og mælkepasta Og hvad er der indeni? Vegetabilske fedtstoffer (solsikke, kakaosmør), kakao i pulverform (sukker, kakao)(26%), sukker, delvist afmagret mælkepulver (14%), emulgator: solsikkelecithin, aroma: vanillin. Allergener under lup Mælk. Kan indeholde spor af nødder. At opbevare det korrekt er ikke kompliceret Opbevares på et tørt sted, beskyttet mod varme. Luk potten godt efter hver brug. Potten og låget: smides ud med husholdningsaffald.
Frankrig, Brignais
60km
...Lækker pulver til varm chokolade med stykker af mørk chokolade (kakao: 88% min.) med kokossukker. Intens chokolade. Oprindelse af kakaobønner: Den Dominikanske Republik Brugsanvisning Bring mælk eller en plantebaseret drik i kog i en gryde og hæld 2 til 3 teskeer SoChoco-pulver pr. ønsket kop. Rør i et par sekunder, indtil du får din varme chokolade. Ingredienser: kokossukker*, kakaopulver...
Frankrig, Grasse
224km
... reguleringsafdeling i stand til at give dig alle de elementer og tekniske dokumenter, du har brug for, for at opfylde din TPD-registrering. Fra enkle til mere komplekse formuleringer er et udvalg af smagsvarianter, der i øjeblikket er populære, tilgængeligt. Specifikke eksklusive formler er tilgængelige efter anmodning. Nye smagsvarianter tilbydes månedligt for at hjælpe vores kunder med at nå deres kommercielle mål. Alle vores smagsvarianter testes i en vaping-situation. Deres høje koncentration muliggør en dosering på 5% i en 50/50 væske.
Frankrig, Talant
229km
...Med sin lækre chokoladearoma er den nem at arbejde med, og dine kreationer kan også let klæbe sammen uden tilsætningsstoffer. Ingredienser: sukker; glukosesirup; ren hvid chokolade 34% (sukker, kakaosmør, HELMÆLKSPULVER, VALLEPULVER, SKUMMELKSPULVER, emulgator E322, vanillin aroma); kakaosmør; stivelse; vand; emulgatorer E422, E415; farvestof E171; konserveringsmiddel E202. Allergener: MÆLK og...
Frankrig, Arles
189km
... sojalecithin, naturlig vaniljeekstrakt), blond chokolade 32% kakao (kakaosmør, sukker, helmelkpulver, skummetmælkspulver, valle (mælk), smør (mælk), naturlig vaniljeekstrakt, emulgator sojalecithin), hvid chokolade 33% kakao (kakaosmør, helmelkpulver, sukker, emulgator sojalecithin, naturlig vaniljeekstrakt), HASSNØDDER, MANDELER, PISTACIER, VALNØDDER, PECAN NØDDER, MACADAMIA NØDDER, karameliserede JORDNØDDER, tørret BANAN, frysetørret JORDBÆR, frysetørret HIMBEER, rosiner, ingefær, tørrede TRANEBÆR.
Frankrig, La Seauve Sur Semene
83km
...Små firkanter fyldt med god 48% mørk chokolade uden lecithin. Kiksene? Ris mel, majs mel og 5% sukker, det er alt! Ideel til dine sunde og lækre morgenmad! Ingredienser: MØRK CHOKOLADE 50% Hvid ris mel, majs mel, fuldkornsris mel, rørsukker Spor: Soja, Mælk, Nødder, Jordnødder...
Frankrig, Carpentras
151km
...Mælk 36% KAKAO Selvom vores speciale er mørk chokolade, har vi arbejdet hårdt på at producere dette produkt med fremragende smagskvaliteter og den bedste balance mellem kakaotørstof/mælk/sukker. For elskere af mælkechokolade. INGREDIENSER: 0 KAN INDEHOLDE SPOR AF NØDDER, GLUTEN OG MÆLK. Opbevares tørt og køligt, mellem 15 og 18°C.
...Chokolade mælk, nødder (mælkepulver, soja lecithin, fruktosesirup) Chokolade Pære er en lækker kulinarisk kreation, der harmonisk kombinerer de rige og fløjlsbløde fordele ved chokolade med den søde og lækre smag af pærer. Denne luksuriøse chokoladekonfekt er en symfoni af kontrasterende, men harmoniske smage, der tiltrækker både chokoladeelskere og frugtentusiaster.
Frankrig, Cleron
207km
...Chokolade med mælk Toblerone tilbyder cremet schweizisk mælkechokolade med lækker nougat lavet af honning og mandler. Skabt i Schweiz i 1908 af Theodor Tobler, er de unikke trekanter af lækker mælkechokolade perfekte til at give som gave eller dele med familie og venner. Toblerone er et ordspil mellem grundlæggerens efternavn, Tobler, og det italienske ord for nougat med honning og mandler, Torrone, og den unikke form er inspireret af Toblers bjergland, især Matterhorn. Schweizisk mælkechokolade Nougat Honning & Mandler Velegnet til vegetarer 750g...
Frankrig, Marseille
222km
Chokoladebelagte specialiteter (mørk, mælk, nougatcreme, karamel, trøffel osv.) og dekorationsperler (sølvfarvede, guldfarvede, multicolor, indvendig sukker eller chokolade), små multicolor chokoladehjerter. Vi arbejder med udvalgte mandler: Avola, mandler fra Frankrig og Spanien, valgt for deres unikke smag. Hvad angår vores chokolade-specialiteter, arbejder vi med ekstra fin chokolade. Råvaren til vores chokolade dragéer er baseret på 70 % kakao. Vi søger eksportdistributører.
Den eneste håndværkschokoladeproducent, der forarbejder kakao i regionen Paca! THEOBROMEUR CHOCOLATIER med en overbygning i agro-fødevarer, Daniel Eynard, forarbejder udelukkende kakao fra Elfenbenskysten! Han fremstiller sin egen chokoladeovertræk! i sin mikroenhed i Venelles i Provence! Mørk chokolade og mælk 100% fra Elfenbenskysten, den eneste ægte mono-ursprungs monovarietal i Frankrig...
Frankrig, St Etienne
72km
... Mit ballotin Jeg sammensætter mit ballotin - Ballotin med chokolade Ballotin Orangettes - Ballotin Palet Or. Chokoladeæske Æske med konfekt og chokolade. Napolitains Chokolade Ibaria 67% - Chokolade Ebène 72% - Chokolade Acarigua 70% - Chokolade Tribago 64% - Chokolade Mælk 37% - Chokolade Grand Noir 57% - Cube Café Napolitains - Prestigeæske - Gourmetopdagelse - Økologisk og Fairtrade chokolade. Chokoladeplade Chokoladeplader Hvid - Chokoladeplader Mælk - Chokoladeplader Mørk - Praliné og Gianduja plader ... Gaver: Særlige Anledninger - Gaver fra Weiss Chokolade...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play